Haberler

Aktur Plajı'na Mavi Bayrak

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki Aktur Sitesi'nde mavi bayrak töreni düzenlendi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki Aktur Sitesi'nde mavi bayrak töreni düzenlendi.

Bodrum'un Bitez Beldesi'ndeki Aktur Sitesi'nde 1993 yılından beri dalgalanan mavi bayrak, düzenlenen törenle bu yıl da göndere çekildi. Törene Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon, Bitez Belediye Başkanı CHP'li İbrahim Çömez, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Erol Güngör, TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel'in de aralarında bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Mavi Plaj'da düzenlenen törende, Aktur A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Budak, 20 yıldan beri şirket bünyesindeki plajlarının mavi bayraklarla ödüllendirildiğini belirtti. Budak, "Denizlerimizin kirlenmemesi için verdiğimiz çabalar, bizlere mavi bayrak olarak geri dönüyor. Mavi Plaja, mavi bayrak hakkı verilmenin sevincini yaşıyoruz" dedi.

DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜYÜZ

TÜRÇEV Yönetim Kurulu Üyesi Erol Güngör de uluslararası bir ödül olan mavi bayrak uygulamasının bugün değişik kıtalarda 46 ülkede uygulandığını söyledi. Güngör, "2013 yılı itibariyle dünyada 3 bin 91 mavi bayrak dalgalanmakta. 2013 yılı itibariyle ülkemizde 383 tane mavi bayrak bulunmaktadır. Bu sayıyla biz dünyada üçüncü sırada yer almaktayız. Bu bizim için güzel bir basamak ama yeterli değil. El birliği ile daha da yukarıya çıkarmak için çalışacağız" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından TÜRÇEV Yönetim Kurulu Üyesi Erol Güngör tarafından teslim edilen mavi bayrak protokol üyelerince göndere çekildi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kocadon Bodrum Bitez Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title