Haberler

Aktüel Görüntülerle Geniş Haber) Erdoğan: Şimdi Kandil'deyiz. Gerekirse Sincar'da Olacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şimdi Kandil'deyiz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

"Şimdi Kandil'deyiz. Gerekirse Sincar'da olacağız. Ülkemizi rahatsız eden kim olursa olsun. Dinlemeyiz vururuz"

Haber: Gülseli KENARLI-Kamera: Harun UYANIK / İstanbul DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ataşehir Mitingi'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartal ve Maltepe mitinglerinden sonra Ataşehir'e geldi. Ataşehir'de kendisini bekleyen kalabalığa bir konuşma yapan Erdoğan, Muharrem İnce'nin köprü ücretleriyle ilgili eleştirilerine yanıt olarak, "Sen de birinci ve ikinci köprüden git. Elini tutan mı var. Oralardan git. Veyahut da sandalla geç karşıya. Bunu da yapabilirsin. Çok daha isabetli olur. Hepten ücretsiz. Ama kalkıp da devletin kaynakları çeşitlendirerek bu kadar güzel bir eseri Türkiye'ye kazandıracak. Sen buna leke atmak için her türlü taklayı atacaksın. Bunlar pazar günü sizin dersinizi bekliyor" dedi.

"İDEOLOJİK YAKLAŞIMLARI BIRAKIN"

Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti:

O Bay Kemal'in döneminde SSK hastanelerinde çekilen çileleri biliyorsunuz. Sağlam giriyorsun. Hasta çıkıyorsun. Bunları yaşadık. Doktor beş ilaç veriyor. İniyorsun hastanenin eczanesine ilaçların 2'si var, 3'ü yok. Bunları yaşadık. Bunları yaptıran Bay Kemal değil miydi? Bunlar hangi yüzle benim halkımın karşısına geliyor. Şimdi ben CHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. İdeolojik yaklaşımları bırakın. Bu ülkede biz bunları yaşadık. Ataşehir'in Belediye Başkanı'nın eşi burada bol bol daire sahibi oluyor, bol bol daire dağıtıyor. Bunların hesabını benim Ataşehirli kardeşim sormayacak mı? Hesabı siz soracaksınız. Ataşehir bu defa 2019 Mart'ına farklı hazırlanacak. İnşallah belediye başkanlığını da biz bu CHP'den alacağız. İlk sınav şimdi. Pazar günü ilk sınavı yapıyoruz.

"35 TANE TERÖRİST ORADA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendi uçaklarımızı, İHA'larımızı, SİHA'larımızı yapıyor muyuz? Şimdi 'Akıncı'yı da yapıyoruz. Özelliği ne biliyor musunuz? 4,5 ton ağırlığında. 1,5 ton bombayı teröristlere sallayacak. İşte bak şu anda kandile iniyoruz. İHA'lar koordinatları veriyor, F16'larımız da onların üzerine biniyor. Şimdi Kandil'e indik, 20 uçakla. Depolar mepolar vuruldu.  2'inci bir adım attık. Lider kadrosu toplantı halindeydiler. İHA'lar bunları tespit etti. Hemen sinyal verildi. 35 tane terörist orada etkisiz hale getirildi. Şimdi Kandil'deyiz. Gerekirse Sincar'da olacağız. Ülkemizi rahatsız eden kim olursa olsun, dinlemeyiz vururuz. Siz bize dediniz ki, 'Bizi rahatsız edeni gidin vurun' Mehmetçiğimiz niye var. Silahlı kuvvetlerimiz niye var. Polisimiz niye var: bunun için var. Yapacağız, devam edeceğiz. Güvenli, bir ülke huzur içinde bir ülke mutlu bir ülke bunun için bu adımları atıyoruz, atacağız. Herkes şunu anlayacak Türkiye Cumhuriyeti'ne yanaşmak yok. Bunu görecekler. " ifadelerini kullandı.

Görüntü Dökümü:

---------------------

-Erdoğan'ın konuşması

-Detaylar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Sincar Dağı Kandil Dağı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title