Haberler

Aksu: ''İhtiyacımıza Göre Transfer Yapıyoruz''

Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu toplantısı yapıldı.

Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu toplantısı yapıldı.

Ceylan İntercontinental Oteli'nde yapılan toplantıya Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu, yöneticiler Kemal Gençer, Sinan Vardar, Süleyman Eren, Hüseyin Yücel ve İlhan Durusoy ile divan kurulu yönetimi ve üyeleri katıldı.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu, toplantıda yaptığı konuşmada Tümer'in Fenerbahçe'ye transferine değinerek, şunları söyledi:

''Tümer ile hem başkan, hem de ben oturduk prensipte anlaştık. 'Beşiktaş'tan başka takımda oynamam' dedi. 'Askerlik nedeniyle Avrupa'ya gidebilirim' dedi. 'Tamam' dedik ve prensipte anlaştık. 1 hafta 10 gün süre istedi. Sonra bize geleceği günün gecesinde duyum aldık ki Fenerbahçe ile görüşüyor. Ben yönetici arkadaşlarımla konuştum. Bunu ben içime sindiremediğimi söyledim. Benim 100 yıllık rakibimle görüşüyorsa, 'arayalım bu arkadaşla yollarımız ayıralım' dedim. Arkadaşlar ise son bir kez görüşülmesini istediler. Görüştük ve etik olarak yanlış yaptığını belirtip, 'Seninle görüşecek bir şeyimiz kalmadı' dedik ve gönderdik. Bunun dışında bir konuşmamız olmadı.''

Gazetecilerin Tümer'in transferinin ardından misilleme olup olmayacağını sorduklarını hatırlatan Aksu, ''Transfer sırf iş olsun diye, sokağa para atmak için yapılmaz. Biz Nobre'yi misilleme olsun diye almadık. Şubat ayından beri görüşüyorduk, beğeniyorduk aldık. Başkalarının yaptığı gibi sokağa para atarak transfer yapacak durumda değiliz. Biz kendi ihtiyacımıza göre transfer yapıyoruz. Beşiktaş'ın sokağa atacak bir kuruş parası yok'' diye konuştu.

Murat Aksu, bugüne kadar yaptıkları transferlerin kaleci hariç yaş ortalamalarının 22-23 olduğunu belirterek, ''Yıldız oyunculardan ziyade, genç ve yıldız adayı oyuncuları alalım dedik. Bu transferlerin temelini ocak ayında hoca ile birlikte attık. Genç, dinamik ve Beşiktaş ruhunu sahaya yansıtabilecek bir takım kurmak için harekete geçtik'' dedi.

Teknik direktör Jean Tigana'nın Mehmet Topuz'u çok istediğini dile getiren Aksu, ''Ben defalarca Kayserispor yönetimiyle görüştüm. Ertuğrul Sağlam'dan yardım istedim. Ama Kayserispor camiası Mehmet'in takımda kalmasını istiyor. Bana söz verdiler, eğer Mehmet Topuz'u satmaya karar verirlerse Beşiktaş'a verecekler'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title