Haberler

Akşener'in Mitinginde Yankesicilik Yapan Ünlü Oyuncunun Ağabeyi Tutuklandı

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Trabzon İl Başkanlığı binasının açılışı öncesi düzenlediği mitingde ünlü bir oyuncunun ağabeyi olduğu belirlenen yankesici, yakalandı.

24 Mart'ta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Trabzon İl Başkanlığı binasının açılışı öncesi miting düzenledi. Mitingde yankesicilik yapan ünlü oyuncunun ağabeyi tutuklandı.

MEYDANLAR DOLDU, YANKESİCİLERE GÜN DOĞDU

24 Haziran seçimleri öncesi siyasi partiler miting programlarını hazırladı. Yankesiciler ise bu mitingleri ve siyasetçilerin programlarını takip ederek vatandaşın ne cebinde ne cüzdanında para bırakıyor. En son 24 Mart'ta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Trabzon İl Başkanlığı binasının açılışı öncesi düzenlediği mitingde eski TFF temsilcilerinden Hasan Basri Halisçelik yankesicilerin kurbanı oldu.

Akşener'in Mitinginde Yankesicilik Yapan Ünlü Oyuncunun Ağabeyi Tutuklandı

160 SAATLİK GÖRÜNTÜ İNCELENDİ

Gazete Habertürk'ten Enis Yıldırım'ın haberine göre yankesici, Halisçelik'in cebinde bulunan 1600 lira ile 400 doları alarak kayıplara karıştı. Halisçelik'in müracaatı üzerine harekete geçen güven timleri, 60 kameradan 160 saatlik görüntü izleyerek şüphelinin Yavuz S. ve Ankara'da olduğunu tespit etti.

YANKESİCİ, ÜNLÜ OYUNCUNUN AĞABEYİ ÇIKTI

Ankara'da düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Yavuz S. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin, ünlü bir oyuncunun ağabeyi olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin yakalandığını öğrenen Halisçelik, "Bu kişiyi yakalayan Trabzon Emniyeti Güven Timlerine teşekkür ediyorum. Umarım böyle olaylarla bir daha karşılaşmayız" dedi.

EMNİYET, VATANDAŞLARI UYARDI

Emniyet de vatandaşları miting alanlarında yankesicilere karşı uyardı. Mitinglere giden vatandaşların yanlarından para ve değerli eşya bulundurmamasını önerdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Meral Akşener İYİ Parti Trabzon Magazin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (112)

Gûzel:

Bûtûn pisliklerle birlestiniz artik meral pisligi beter olun insallah kendi pisliklerinizle bogulursunuz insallah

181
493
yanıtYanıtla
f.ozturk:

meral hnm ve ince bey insanlari aptal yerine koymaktan vazgecin turk halki sizden daha cok akilli ve gercekleri goruyor akp yuzde 58 kazanacak

293
306
yanıtYanıtla
onur:

beni adima konuşma sen kimsin haddini bil!!

yanıt16
yanıt9
fatih:

aptal değilsen zaten sorun yok, niye kızıyorsunuz ki?? durup dururken kendinizi aptallarla kıyaslamak neden? vazgeçin bu aşağılık duygusundan artık :))))

yanıt0
yanıt0
SAMET:

benim adıma konuş kardeşim. aynen öyle

yanıt0
yanıt0
dede:

benim adıma niye konuşuyon koyun. . . . . . . . . . . . .

yanıt0
yanıt0
medyum:

bana görede tayyip erdoğan kılpayı başkanlığı kaçıracak bak bunu yaz biyere

yanıt1
yanıt0
Halk eziliyormuş:

E peki eskiden ezilmiyormuydu tup kuyrugun da hastane kuyruklarinda cocuklarina kitap alamadigi için cocuklarini okutamayanlar ezilmiyormuydu simdi kolay ca okula gonderebilyorsun kitabini devlet karsiliyor butsunu veriyor saglik alaninda yapilan yenilikler kimse kusura bakmasin ama hangisi basa geçse halk ezilirr ama şimdiki gibi olmayacak gelen gideni aratir inş gene AKP KAZANIR yoksa vay halimize o zaman ezilmek neymis görürsünüz önceden ne yaptiki chp şimdi yapsin ????

42
74
yanıtYanıtla
musafir:

herkese şanş vermek lazım

yanıt14
yanıt17
yalnız kurt:

çoçukları kitap veriliyormuş benim iki çoçugum okula gidiyor her yıl kaynak kitap alıyorum çocuğun çantası 9ile 12 kg keşke vermeseler cuçuklarımız hamal olacaksa veririz bir depoya hamal olur. halk ezilir doğrudur ama bukadar abartılmaz. Hastanelerde bina var içinde malzeme yok doktor yok. bina tedavi yapmıyor. okuyan çok ama bir baltaya sap olan mezunlar yok bu kadar boş okulları açanları hiç soru soran yok. bunlar boş okullar biraz faydalı vatanına faydası olan nesiller yetiştirilmelidir.

yanıt3
yanıt0
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title