Haberler

Akşener: Gik, Genel Başkanlığımda Yola Devamını Güçlü Şekilde Belirtmişlerdir (2)

AKTÜEL KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İLEİYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, düzenlediği basın toplantısında 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi.

AKTÜEL KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İLE

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, düzenlediği basın toplantısında 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi. Akşener, "Partimizin en yetkili organı olan Genel İdare Kurulumuzun kararı; bütün zor şartlar imkansızlıklar içerisinde alınan bu sonucun ülkemiz ve milletimizin geleceğe olan umudunu arttıran bir büyük kazanım olduğu yönündedir. Genel İdare Kurulumuz (GİK) ülkemiz siyasetinin merkezine yerleşmiş olan İYİ Parti'nin benim genel başkanlığımda yola devamının arkasında olduklarını güçlü bir şekilde belirtmişlerdir. Kendilerine bu güvenleri için teşekkür ederim. Grubumuz ile birtlikte daha güçlü, daha görünür bir mücadele vermekte kararlıyız. İYİ Parti, merkez parti eksiliğini girdiği ilk seçimde gidermiştir " diye konuştu.

Görüntü dökümü

-Akşener'in açıklaması

-Soru  - Cevap

-Detaylar

ANKARA

GÖRÜNTÜLER 'AKTÜEL 1' VE 'AKTÜEL 2' OLARAK GEÇİLDİ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meral Akşener İYİ Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title