Haberler

Akşener'den tarihçi prof. dr. kafalı'nın ailesine taziye ziyareti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vefat eden tarihçi Prof. Dr. Mustafa Kafalı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vefat eden tarihçi Prof. Dr. Mustafa Kafalı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Ünlü Türk tarihçisi Prof. Dr. Mustafa Kafalı, 85 yaşında hayatını kaybetti. Ankara'daki evinde akşam saatlerine vefat eden Kafalı'nın sevenleri de ailesini ve yakınlarını yalnız bırakmadı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de, Kafalı'nın Çankaya ilçesi Yukarı Dikmen Mahallesi'ndeki evine gelerek aileye başsağlığı diledi. Akşener'e İYİ Partili Ümit Dikbayır ile Adana Milletvekili İsmail Koncuk da eşlik etti.

'KUTUP YILDIZIMIZI KAYBETTİK'
Akşener, taziye evi çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Türk milliyetçileri camiasının manevi hocasıdır. Hepimizin bir şekilde feyz aldığı bir insandır ama ben 4 yıl öğrencisi olmuş bir insanım. Kutup yıldızımızı kaybettik. Bu akşam, kendimi çok yalnız hissettim. Allah mekanını cennet etsin" ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-------------------------------
Cenaze evinden görüntü
Cenazenin çıkarılması
Meral Akşener'in açıklaması
Genel ve detay

Haber-Kamera: Fatih POYRAZ / ANKARA,


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kafalı Meral Akşener İYİ Parti Ankara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title