Haberler

Akşener'den Mansur Yavaş'a 'hayırlı olsun' ziyareti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Meral Akşener'e İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Cihan Paçacı, İzmir Milletvekili ve Toplumsal Politikalar Başkanı Şenol Sunat ve Uşak Milletvekili Durmuş Yılmaz eşlik etti. Mansur Yavaş'ın makamında gerçekleşen görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü. Görüşmeden sonra kısa bir açıklama yapan Akşener, "Ben Sayın Mansur Yavaş başkanımızı hayırlı olsun demek, başarılarının devamını dilemek için ziyaret ettim. Kendisi bana Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ilgili bir brifing, bilgilendirme yaptı, işi bir tarafıyla kolay, bir tarafıyla çok zor. Allah yardımcısı olsun; ama çok kararlı gördüm. Ankara'da yaşayan herkese, hangi siyasi görüşten olursa olsun, hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun garip gurebanın yanında olacağını ve Ankaralıya ayırt etmeden eşit bir şekilde belediye hizmetlerini götüreceğini ve çalışmalarını bu merkezde yürüteceğini söyledi. Ben de çok mutlu oldum, çok memnun oldum" dedi.Mansur Yavaş'ın geçmişinde çok önemli bir belediye başkanlığı tecrübesine sahip olduğunu vurgulayan Akşener, "Beypazarı'nı önce Türkiye'ye sonra neredeyse dünyaya tanıttı. Şimdi önce bu bazı şeyleri düzenledikten sonra eminim Ankara, Türkiye'nin başkenti, Cumhuriyet kurmuş bir şehir, daha önemli bir algı, dünyada önemli bir algı yaratacağını gördüm ona da inanıyorum. Başarılar dilerim, kolaylıklar dilerim" diye konuştu. Akşener, ABD ile Türkiye arasında Barış Pınarı Harekatı'na ara verilmesi konusunda yapılan anlaşma ile ilgili bir soru sorulması üzerine "Ona daha sonra cevap vereceğiz" yanıtını verdi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Aslıhan ALTAY KARATAŞ- Haluk KARAASLAN/ANKARA,


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meral Akşener Mansur Yavaş İYİ Parti Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title