Haberler

Akşehir'de Umre Hazırlıkları Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı Akşehir Müftülüğünce düzenlenen 2012 yılının ilk umre kafilesi yol hazırlıklarına başladı.

Kutsal topraklara gidecek olan 103 umre yolcusuna Meydan Camii'nde seminer verilecek

Diyanet İşleri Başkanlığı Akşehir Müftülüğünce düzenlenen 2012 yılının ilk umre kafilesi yol hazırlıklarına başladı. Umre organizasyonun başarılı bir şekilde tamamlanması için Akşehir Müftülüğü, umre yolcularına seminer verecek.

Edinilen bilgiye göre, 1-2 Şubat 2012 tarihleri arasında Meydan Camii'nde saat 9-12 saatleri arasında kutsal topraklara gidecek olan 103 Umreciye seminer verildikten sonra 2 Şubat Perşembe günü saat 13.00'te Akşehir Müftülüğünde Sağlık Grup Başkanlığı tarafından umrecilere menenjit aşısı yapılacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen umre organizasyonunda kafile başkanlıklarını Müftü Karabey Özdemir ve Vaiz Remzi Ayvaz yapacak.

Meydan Camii İmam Hatip'i Muhittin Uğurluoğlu, Sorkun Mescid Mahallesi Cami İmam Hatibi Mustafa Öveyi, Fatih Camii İmam Hatibi Sadettin Yapak, Adsız Yukarı Mahalle Camii İmam Hatibi Ferudun Orhan, Şehit Turgut Makascı Mescidi Müezzin Kayımı Veysel Uyar, Ulu Cami İmam Hatibi Ersoy Oruç, Meydan Cami Müezzin Kayyımı Hayri Çelik de din görevlisi olarak görevlendirildi.

Doğrugöz Kuran Kursu Öğreticisi Zehra Solak, Çınaraltı Kuran Kursu Öğreticisi Fatime Selen, Yazla Kasabası Kuran Kursu Öğreticisi Ayla İbişdayı da kadın irşad görevlisi olarak görev yapacak.

- KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Akşehir Yerel Haberler

title