Haberler

Akşehir'de 14. Geleneksel Sünnet Şöleni Yapıldı

Akşehir Belediyesi tarafından bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilen Geleneksel Sünnet Şöleni'nde, 78 çocuk sünnet ettirildi.

Akşehir Belediyesi tarafından bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilen Geleneksel Sünnet Şöleni'nde, 78 çocuk sünnet ettirildi.

Hıdırlık Mesire Alanında gerçekleştirilen sünnet şölenine, Garnizon Komutanı Albay Orkun Turaçlı, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Bahadır Örs, sünnet olan çocukların aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Şölende, Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından Akşehir Belediyesi Mehter Grubu gösteri sundu.

Akşehir Belediye Başkanı Akkaya, yaptığı konuşmada, belediye olarak 14 yılda bin 95 çocuğun sünnetini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Sünnetlerin hastane ortamında gerçekleştirildiğine dikkati çeken Akkaya, şunları söyledi:

"Devlet hastanemizin başhekimi ve doktorları sünnetleri gerçekleştirdiler. Önceki yıl 127 yavrumuzun sünnet merasimi ile 14 yılın rekorunu kırmıştık. Bu sene de 78 yavrumuzun sünnetini gerçekleştirdik Bu yavrularımızın Allah inşallah büyük düğünlerini de göstersin. Onlar için biz çalışıyoruz. Onlar bizim geleceğimiz, Aziz Türk Milletimizin geleceği. Onlar varsa biz varız ve en büyük zenginliğimiz. Bütün dünyada ve Avrupa da en büyük lojistik gücümüz, kaynağımız. Onun için onlara ne kadar emek sarf etsek, onlara ne kadar gayret göstersek boşuna değil diyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Salih Akkaya Ak Parti Akşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title