Haberler

Yakalanacağını Anlayan Hırsız Çatıya Çıkıp İntihara Kalkıştı

Güncelleme:

Aksaray'da, inşaattan malzeme çalarken polis tarafından fark edilen hırsız, yakalanacağını anlayınca inşaatın çatısına çıkıp intihara kalkıştı.

Aksaray'da, inşaattan hırsızlık yaptığı ileri sürülen E.B. (35), polis tarafından fark edilince 4 katlı binanın çatısına çıkıp, atlamak istedi. E.B., ikna edildikten sonra çatıdan indirilip, gözaltına alındı.

ÇALDIĞI MALZEMELERİ BIRAKIP KAÇMAYA BAŞLADI

Olay, dün akşam saatlerinde, Taşpazar Mahallesi 802 Sokak'ta meydana geldi. E.B., iddiaya göre, inşaattan hırsızlık yaparken, polis ekiplerince fark edildi. Çaldığı malzemeleri bırakıp, kaçmaya başlayan şüpheli ile ekipler arasında kovalamaca yaşandı.

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA İNTİHARA KALKIŞTI

Yakalanacağını anlayan E.B., 4 katlı binanın çatışına çıkarak, atlamak istedi. İhbarla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, zeminde branda açtı. E.B., bu sırada, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına kiremit fırlattı. Bir süre sonra polis ekipleri tarafından sakinleştirilen E.B., ikna edilerek, çatıdan indirildi. Gözaltına alınan şüpheli E.B., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. E.B.'nin 'hırsızlık' suçundan emniyette kaydı olduğu, kısa süre önce de cezaevinden çıktığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aksaray 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

kesinlikle:

İnsan ömrünü vererek çalışıp kazansın ha öldürmüşsün ha çalmışsın hırsızlık suçu adam öldürmekle aynı olmalı en az 25 yıl neden mi hırsızlık esnasında mal sahibiyle karşılaşıldığında can''a kast olma ihtimali göz önünde bulundurularak ağır cezai işlem şarttır. aksi halde son bulmaz!

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yakalansa ne olacak geri bırakırlar bizim kanun ve yasalarımız bunları teşvik ediyor cezai işlem yok biri yakalar biri bırakır adınada iyi hal derler sen calış eşşek gibi birileri götürür yer bunları en ağır cezayla yargılamak en az 36 yılla yargılamak lazım ki bir daha bırak calmak yanından bile geçemez

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title