Haberler

Aksaray Sydv'dan 2006 Yılında Yaklaşık 4 Milyon YTL'lik Yardım Yapıldı...

Aksaray Valisi Sebati Buyuran, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Tarafından İhtiyaç Sahiplerine 2006 Yılında Yaklaşık 4 Milyon YTL'lik Yardım Yapıldığını Bildirdi.

Aksaray Valisi Sebati Buyuran, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahiplerine 2006 yılında yaklaşık 4 milyon YTL'lik yardım yapıldığını bildirdi.

Aksaray Valiliği toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın yaptığı yardım çalışmaları hakkında bilgi veren Aksaray Valisi Sebati Buyuran, "2006 yılında yaklaşık 4 milyon YTL'lik çeşitli konularda ihtiyaç sahiplerine yardımlar yapıldı. Yardıma muhtaç olmadığı halde yardım alanların olduğu yönünde bize de ihbarlar geldi ve ihbarları değerlendirdik. Bazı köy ve kasabalarda yardıma muhtaç olmasına rağmen bazı kişilere yardım yapılmadığı ve ihtiyacı olmamasına rağmen yardım alanların olduğu yönünde bazı ihbarlar alındı. Bu ihbarları ekiplerimiz değerlendirdiler. Araştırmalar sonunda gerçekten ihtiyaç sahibi birçok kişi belirlenerek yardımlar ulaştırıldı. Tabi bu sırada az da olsa bölgedeki kişilerinde dikkatinden kaçan ve yardıma muhtaç olmadığı halde yanlış beyanda bulunarak yardım alanlar ortaya çıktı. Kişisel hatalar olabilir. Bu yanlışları kurumlara mal etmek çok yanlıştır. Vakıf personelimiz üstün bir gayret göstererek yardımları gerçek ihtiyaç sahiplerine götürmeye çalışmaktadır” dedi.

(HÇ-FM)

08.01.2007 18:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title