Haberler

'Aksaray-Mamasın Barajı' ile 'Konya Hotamış Sulaması' projeleri

Buna göre, 'Konya Hotamış Sulamaları' proje yapımı ihalesini toplam 2 milyon 124 bin lira bedelle, 'Mimpaş Mühendislik' kazandı.

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, 'Aksaray-Mamasın Barajı' ile 'Konya Hotamış Sulaması' projeleri için açılan ihaleleri kazanan firmalar belli oldu.

Buna göre, 'Konya Hotamış Sulamaları' proje yapımı ihalesini toplam 2 milyon 124 bin lira bedelle, 'Mimpaş Mühendislik' kazandı.

İşin bitiş tarihi 8 Temmuz 2013 olarak belirlendi.

'Konya Hotamış Sulamaları' proje yapımı hizmet alımı işi için toplam 6 firma teklif verdi ve bu tekliflerin tümü komisyon tarafından geçerli sayıldı.

Pazarlık usulü ile 28 Eylül 2010 tarihinde yapılan ihale ile Konya-Çumra 3. Merhale Projesi (KOP) kapsamında, Hotamış depolaması kuzeydoğusundaki 39 bin 920 hektar tarım arazisine ait her türlü sulama ve drenaj şebekesi ile her türlü sanat yapısına ait aplikasyona müstenit proje yapımı gerçekleştirilecek.

- AKSARAY-MAMASIN BARAJI SULAMASI PROJE YAPIMI-

DSİ 4. Bölge Müdürlüğü, Aksaray hudutları içerisinde Uluırmak projesi kapsamındaki Mamasın Barajı ve 23 bin 640 hektar Aksaray Ovası sulamasının planlama revizyon raporu ile bu sahaya ait sulama ve drenaj şebekesi ile her türlü sanat yapısına ait aplikasyona müstenit proje yapımı işini sonuçlandırdı.

6 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden tümünün geçerli sayıldığı ihaleyi 2 milyon 151 bin lira bedelle, 'Eser Proje ve Mühendislik A.Ş.' kazandı.

İşin bitiş tarihi 9 Mayıs 2013 olarak belirlendi.

Söz konusu ihale, 28 Eylül 2010 tarihinde açık ihale usulü ile yapılmıştı.

- 19 MAYIS (SAMSUN) DERİN DENİZ DEŞARJI KESİN PROJESİ-

Bu arada İller Bankası Genel Müdürlüğü Proje Geliştirme Dairesi Başkanlığı tarafından 14 Haziran 2010 tarihinde pazarlık usulü ile yapılan, 19 Mayıs (Samsun) derin deniz deşarjı kesin projesi hizmet alımı işi de sonuçlandı.

İhaleyi 136 bin lira bedelle 'Piramit Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi' kazandı.

İşin bitiş tarihi 2 Haziran 2011 olarak belirlendi.

3 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerin 3 adedi geçerli sayıldığı ihale ile yapılacak işler şöyle:

'Terfi merkezi, denge borusu, derin deniz deşarjı boru hattı uzunluğu (kıyıdan yaklaşık): bin 500 metre, kara hattı deşarj boru boyu: 150 metre yaklaşık deşarj derinliği: -30 metre.'

(CNS-ZVR) - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title