Haberler

Aksaray: Dur İhtarına Uymayan Ehliyetsiz Sürücü Polisi Yaraladı

Aksaray'da Okul Önünde Güvenlik Önlemi Alan Polis Memuru Şüphelendiği Bir Otomobili Durdurarak Evrak Kontrolü Yapmak İsterken, Olay Yerinden Kaçmak İsteyen Sürücü Az Daha Polisi Eziyordu.

Aksaray'da okul önünde güvenlik önlemi alan polis memuru şüphelendiği bir otomobili durdurarak evrak kontrolü yapmak isterken, olay yerinden kaçmak isteyen sürücü az daha polisi eziyordu.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı Kamber Gülizar Demir İlköğretim Okulu önünde okuldan çıkan ilköğretim öğrencilerinin çıkışını takip eden polis memuru M.Ç. (Mevlüt Çetinkol - 33) hızlı bir şekilde yaya geçidine yaklaşan E.G. (18) idaresindeki 68 EL 531 plakalı otomobili durdurarak evraklarını istedi. Ehliyeti olmayan ve yakalanacağını düşünen E.G, aracını aniden polis memurunun üzerine doğru hareket ettirdi. Çarpmanın etkisiyle aracın üstüne düşen polis memuru, araçla yaklaşık 20 metre gitti. Çevredeki vatandaşların ve diğer polis ekiplerinin müdahalesiyle araç sürücüsü E.G. durduruldu. Sürücü E.G. ile araç içerisinde bulunan E.T. (18) ve M.Ç. (16) gözaltına alındı. Sürücü E.G'nin ehliyeti olmadığı için polisten kaçmak istediği anlaşıldı.

Olayda hafif yaralanan polis memuru, hastanede ayakta tedavi edilirken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title