Haberler

Aksaray'daki Trafik Kazasının Ardından

Aksaray'da Meydana Gelen ve 33 Kişinin Ölümüne Sebep Olan Kazanın cenazeler Konak Meydanı'na Götürüldü. İzmir Valiliği Önünde Bayrağa Sarılı 17 Tabut Hazin Bir Görüntü Oluşturdu.

Aksaray'da meydana gelen ve 33 kişinin ölümüne sebep olan kazanın ardından Mezarlıklar Müdürlüğü'ne getirilen cenazeler, konvoy halinde Konak Meydanı'na götürüldü. Konak Meydanı'nda İzmir Valiliği önünde bayrağa sarılı 17 tabut hazin bir görüntü oluşturdu.

Aksaray'da meydana gelen feci kazanın ardından sabaha karşı İzmir'e getirilen cenazeler, İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'nden alınarak tören alanına götürüldü. Müdürlüğün içinde Türk bayraklarına sarılarak hazırlanan tabutların başında yakınları dualar okudu. Tabutların hazırlanmasının ardından cenaze araçlarına bindirilmesi sırasında aileler gözyaşlarına hakim olamadılar. Kazada hayatını kaybedenlerden Beyhan Saruhan'ın cenazesi Bayındır'a, Halil Adıgüzel'in cenazesi Simav'a, İbrahim Yalçınkaya'nın cenazesi Foça'ya, Gülşen Dayan'ın cenazesi Edremit'e, Fatma Çukurcubaşı ile Onur Çukurcubaşı'nın cenazeleri ise Kemalpaşa'ya gönderildi. Konvoy halindeki cenaze araçlarıyla tören alanına toplam 17 tane tabut getirildi.

(YB-Mİ-YK-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title