Haberler

Aksaray'da Zihinsel Engelli Şahsı Arama Çalışmalarına Vatandaşlar da Katıldı

Aksaray’ın merkeze bağlı Taşpınar beldesindeki evinden 2 Aralık tarihinde çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan zihinsel engelli 30 yaşındaki Ferhat Örün’ün arama çalışmalarına vatandaşlar da katıldı.

Aksaray'ın merkeze bağlı Taşpınar beldesindeki evinden 2 Aralık tarihinde çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan zihinsel engelli 30 yaşındaki Ferhat Örün'ün arama çalışmalarına vatandaşlar da katıldı.

Aksaray'da AFAD ve UMKE ekipleri, Ferhat Örün'ün bulunması için en son görüldüğü yer olan Bağlıköy mevkisinde çalışmalarını sonlandırıp, Hasan Dağı batı bölgesinde yoğunlaştırdı. Aksaray'ın merkeze bağlı Taşpınar beldesinde oturan Ferhat Örün, 2 Aralık Dünya Engelliler Günü olan Cumartesi günü öğle saatlerinde gezmek için belediye otobüsü ile kent merkezine gelmiş, akşam saat 17.00'de beldeye giden son otobüsle geri dönmemesi üzerine ailesi polise haber vermişti. Yapılan inceleme Ferhat Örün'ün en son beldeye giden Aksaray-Adana karayolu üzerindeki Organize Sanayi Bölgesi'nin önünden geçtiği ve görüntüsünün sanayi bölgesinin A kapısının güvenlik kamerasına yansıdığı tespit edildi. 10 gündür aranan Ferhat Örün halen bulunamazken, Taşpınar beldesi halkı da aramalara dahil oldu. Yaklaşık 200 kişi de arama kurtarma ekiplerinin aramalarına katıldı. Ferhat Örün'ü arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Taşpınar Aksaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title