Haberler

Aksaray'da, PTT şubesi önünde ve pazarda; maske-mesafe unutuldu

Güncelleme:

AKSARAY'da koronavirüs vakaları artmaya devam etse de vatandaşın cadde, sokak, pazar ya da bazı kuruluşlar önündeki yoğunluğu hiç azalmıyor.

AKSARAY'da koronavirüs vakaları artmaya devam etse de vatandaşın cadde, sokak, pazar ya da bazı kuruluşlar önündeki yoğunluğu hiç azalmıyor. Kentin semt pazarında ve PTT şubesi önündeki yoğunluk dikkat çekerken, vatandaşın maske ve mesafe kurallarını ihlal  ettiği görüldü.

Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ndeki  semt pazarında hafta sonu kısıtlaması öncesi alışveriş yoğunluğu yaşanırken, koronavirüse karşı alınması gereken tedbirlere uyulmadı. Alışveriş yapanlar tezgah önlerinde yoğunluk olupturup sosyal mesafe kuralını ihlal etti. Bazı pazarcıların da maske takmadığı görüldü. Alışveriş yapanlardan bazıları da  maskeyi  çenelerine indirerek alışverişe devam etti.

PTT şubesi önünde de  yoğunluk yaşanırken,  sıra bekleyen kalabalık, mesafe ve maske kuralını ihlal etti. Polis de sık sık vatandaşları maske ve mesafe konusunda uyardı.

?


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

PTT Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title