Haberler

Aksaray'da Peygamber Efendimizi Anma Programı

Aksaray’da Anadolu İmam Hatip Lisesi Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Peygamber Efendimiz (s.a.v) doğumunun 1443’üncü yıldönümü nedeniyle bayanlara özel anma programı düzenledi.

Aksaray'da Anadolu İmam Hatip Lisesi Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Peygamber Efendimiz (s.a.v) doğumunun 1443'üncü yıldönümü nedeniyle bayanlara özel anma programı düzenledi.

Aksaray Belediyesi Tiyatro Salonu'nda düzenlenen anma programına, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın eşi Hasibe Yazgı, AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı'nın eşi Sibel Yıldırıcı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevinç Kasal, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda, Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Türkçe Meali okundu.

Programda bir konuşma yapan Aksaray Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Alkan, "Peygamber efendimizi anmak, anlamak ve anlatmak demek, o doruk insanın tebliğ ettiklerini, insanlığa ulaştırdıklarını, hayatımızın manası demek olan prensiplerini, anlamak, anlatmak, iki cihanda bizleri mutlu kılacak olan yüklü ve yürekli buyruklarına yüreğimizi sunmak demektir" dedi.

Programda, peygamberimizin (s.a.v) hayatını anlatan sinevizyon gösterisinin ardından Şemal-i Şerif şiir sunumu yapıldı. İki namaz arasındaki fark adlı skeç gösterisi sunuldu. Kırk hadis sunumu ve Salavatın ardından (Peygamberimiz bir gün evinize gelse) adlı şiir dinletisi ve ilahi dinletileriyle sona erdi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Şahin Yazgı Ak Parti Aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title