Haberler

Aksaray'da Meydana Gelen Trafik Faciasının Ardından

Aksaray'da Meydana Gelen ve 34 Kişinin Hayatını Kaybettiği Kaza İçin Sigorta Şirketi Tarafından Ödeme Yapılacak. Öğrenci ve Velileri Taşıyan Otobüsün Kaza Yapması Sonucu Hayatlarını Kaybeden 34 Kişinin Varislerine, Güneş Sigorta'dan İlk Etapta Zorunlu Koltuk Sigortası Olarak 60 Bin YTL Ödeneceği Açıklandı.

Aksaray'da meydana gelen ve 34 kişinin hayatını kaybettiği kaza için sigorta şirketi tarafından ödeme yapılacak. Öğrenci ve velileri taşıyan otobüsün kaza yapması sonucu hayatlarını kaybeden 34 kişinin varislerine, Güneş Sigorta'dan ilk etapta Zorunlu Koltuk Sigortası olarak 60 bin YTL ödeneceği açıklandı.

Güneş Sigorta Ege Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "14 Nisan 2007 tarihinde Aksaray'da meydana gelen ve 34 kişinin vefatıyla sonuçlanan elim kazada hayatını kaybedenlerin varislerine, ilk etapta Zorunlu Koltuk Sigortası'na istinaden 60'ar bin YTL tazminat ödemesi yapılacaktır" denildi. Ödemenin, yarın Çankaya semtinde bulunan Bölge Müdürlüğü'nde yapılacağı belirtildi.

(Mİ-YK-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title