Haberler

Aksaray'da Kaza Yapan Araçta Hırsızlık Yaptığı İddia Edilen Bir Kişi Gözaltına Alındı

Vatan Caddesi'nde Aşırı Hız Nedeniyle Kontrolden Çıkan Otomobil Direğe Çarptı. Kazazede Sürücü Araçta Sıkıştı. İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarılan Sürücü,ambulans Beklemeye Başladı. Bu Sırada Olay Yerine Yakın Bir Özel Hastanede Çalıştığı Öğrenilen Bir Kişi Kaza Yapan Araçtan Hırsızlık Yaptığı...

Vatan Caddesi`nde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil direğe çarptı. Kazazede sürücü araçta sıkıştı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü,ambulans beklemeye başladı. Bu sırada olay yerine yakın bir özel hastanede çalıştığı öğrenilen bir kişi kaza yapan araçtan hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 23.00 sıralarında Aksaray Vatan Caddesi`nde meydana geldi. Aksaray istikametine gitmekte olan, içinde 4 kişinin bulunduğu 34 VM 7252 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan elektrik direğine çarptı. Kazada otomobil sürücüsü araçta sıkışırken diğer 3 kişi yara almadan kurtuldu. İtfaiye tarafından kurtarıldıktan sonra sedyeye konularak ambulansa götürülen sürücünün, sigortasının olmadığı için hastaneye gitmek istemediği belirtildi.

YARALIYI SOYMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

Sürücü yerde yatarken kazanın meydana geldiği yerin hemen yanında bulunan Özel Vatan Hastanesi`nde ambulans görevlisi olarak çalıştığı ileri sürülen Sadık A. isimli bir kişi, kaza yapan araçtan para ve değerli eşya çaldığı iddiası ile gözaltına alındı. Şüphelinin bindirildiği polis minibüsünün etrafını saran vatandaşlar, polise tepki gösterdi. Şüpheliyi araçtan bir şey alırken görmediklerini söyleyen vatandaşlar polis minibüsü içinde araçtan alınan eşya ve paraların bulunduğunu ileri sürdü. Şüpheliye tepki gösteren bir kadın ise polislerden bu kişinin aşağıya indirilmesini isteyerek ¨Biz dövelim¨ dedi. Gözaltına alınan şüpheli, polis minibüsü ile Şehremini Polis Merkezi`ne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title