Haberler

Aksaray'da iş adamları bürokratlarla bir araya geldi

Güncelleme:

Aksaray'da iş adamları bürokratlarla bir araya geldi Aksaray Ticaret Borsası, valilik ve belediye ortaklığında düzenlenen "Ortaköy İş Dünyası ile Buluşuyor" toplantısında işadamları bürokratlarla bir araya geldi.

Aksaray'da iş adamları bürokratlarla bir araya geldi

AKSARAY - Aksaray Ticaret Borsası, valilik ve belediye ortaklığında düzenlenen "Ortaköy İş Dünyası ile Buluşuyor" toplantısında işadamları bürokratlarla bir araya geldi.

Aksaray'ın yatırım, ticaret ve istihdamda gelişmesi için çeşitli etkinliklerle işadamlarıyla çeşitli programlar yapan Aksaray Ticaret Borsası, ilin en büyük ilçelerinden olan Ortaköy ilçesinde de "Ortaköy İş Dünyası ile Buluşuyor" programı düzenledi. Ticaret Borsası, Aksaray Valiliği, Ortaköy İlçe Belediye Başkanlığı ile ortaklaşa düzenlenen programda, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve ilin tüm daire müdürleri eksiksiz katılım gösterdi. İşadamlarının ve ilçe esnafının sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda, her soruna bir açıklık getirilerek yerinde çözüm üretildi.

Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, geçmiş yıllarda Ortaköy ilçesine yapılan Tarım Ticaret Merkezine ek bir ticaret merkezi daha yapılacağı müjdesini verirken, ilçe organize sanayi bölgesinin de çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade etti. Amaçlarının il genelinde tüm sorun ve sıkıntıları çözüme kavuşturarak ilin hızla gelişmesini sağlamak olduğunu dile getiren Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, "Aksaray ilinin en önemli ilçelerinden biri olan Ortaköy ilçemizde hakikaten girişimci ruhuyla yaptığı ticaret ve cesaretini öz güvenini ortaya koyarak ticaretini geliştiren, kendisini şehrin ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayıp özellikle yem hammaddesinde, süt ve süt ürünleri imalatında başarıyla süslüyor. İlçemiz hakikaten yürekli, cesaretli ve girişimci ruhunu ortaya koyan insanlarla ticaretini geliştiren o topluluk işte burada. Yüreği memleket için çarpan, memleket sevdalısı arkadaşlarımız hep burada. Kentte ilçelerimiz içerisinde ticaretiyle, yaptığı her iş ve farkındalık projeleriyle Ortaköy ilçemiz kendisini ticarette maddi, manevi alanda ispat etmiştir. Organize sanayi bölgemizde çok kısa bir sürede onaylanacak ve ilçemizin hak ettiği sanayici değerine kavuşacaktır. Şu anda üretim yapan süt ve süt ürünlerindeki imalat yapan fabrikatörlerimizin bazı sıkıntıları var ama organize bölgesinin gelişmesiyle birlikte bu da bitecek" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ilçe işadamları ve esnaf sorun ve sıkıntılarını dile getirdi. Konuya dair ilgili makam müdürleri Vali Aydoğdu'nun talimatıyla çözüm oraklı çalışmalar başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ortaköy Aksaray Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title