Haberler

Aksaray'da Drone ile Trafik Uygulaması

Aksaray'da drone ile trafik uygulaması Aksaray'da polis ekipleri drone kamera ve polis araçları üzerinde kayan dijital yazıyla denetim yaptıAKSARAY - Aksaray'da vatandaşların Ramazan Bayramı öncesinde güvenli şekilde seyahat edebilmeleri amacıyla şehirlerarası yollarda geniş güvenlik...

Aksaray'da drone ile trafik uygulaması

Aksaray'da polis ekipleri drone kamera ve polis araçları üzerinde kayan dijital yazıyla denetim yaptı

AKSARAY - Aksaray'da vatandaşların Ramazan Bayramı öncesinde güvenli şekilde seyahat edebilmeleri amacıyla şehirlerarası yollarda geniş güvenlik önlemleri alarak denetimler yapan İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, drone kamera ve polis araçları üzerinde kayan dijital yazıyla denetim yaptı.

Aksaray'da bayram öncesi yollarda geniş güvenlik önlemleri alan İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, drone kamera ile uygulama yaptı. Aksaray Ankara, Konya, Nevşehir ve Adana Karayolunda görev alan ekipler 24 saat aralıksız olarak uygulama yaparken, drone kameralarla kilometrelerce uzaklıktaki araçların trafik kuralı ihlallerini tespit ederek cezai işlem uyguladı. Emniyet ayrıca, polis aracı üzerine monte edilmiş kayan dijital yazılarla sürücülere görsel uyarılarda bulundu. Uygulamalarda polis ekipleri sürücülere ve yolculara da kolonya ve şeker ikram edilerek bayramlarını kutladı.

Konuyla ilgili bilgiler veren Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi Müdürü Nail Sevgican, amaçlarının huzur ve güven ortamında trafiği sağlamak olduğunu belirterek, "Bayram öncesi ek tedbirler aldık. Bunlar gerek Jandarma Komutanlığı ile ortak çalışmalar, gerek drone ile denetim, gerekse de pankartlarla uyarılar. Yine otobüslerin hareket noktalarında sürücü ve yolcularla ilgili bilinçlendirme çalışmaları yaptık. Huzurlu ve güven ortamında vatandaşlarımızın seyahatlerini sağlamak için Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Drone ile, İHA ile ortaklaşa yaptığımız çalışma neticesinde yol üzerinde kural ihlali yapan sürücülerin tespitini yapıp ilerdeki ekibe bildirmek sureti ile uyarı ve cezai işlemini uyguluyoruz" dedi.

Araç sürücüleri ise uygulamalardan son derece memnun olduklarını belirterek emniyet teşkilatına teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Aksaray 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title