Haberler

Aksaray - Babası İle Tartışıp Dağa Çıkan Genç, Dağda Mahsur Kaldı

Aksaray'da 26 Yaşındaki Gökhan Keser, Dün 50 Yaşındaki Babası Nurettin Keser ile Bilinmeyen Bir Nedenle Tartıştıktan Sonra Evi Terk Edip, Hasan Dağı'na Çıktı. Dağda Mahsur Kalan Keser, Arama Kurtarma Ekipleri Tarafından Bulundu.

Aksaray'da 26 yaşındaki Gökhan Keser, dün 50 yaşındaki babası Nurettin Keser ile bilinmeyen bir nedenle tartıştıktan sonra evi terk edip, Hasan Dağı'na çıktı. Dağda mahsur kalan Keser, arama kurtarma ekipleri tarafından bulundu.

3 bin 268 metre yüksekliğindeki Hasan Dağ'ın eteklerinde bulunan Karkın Beldesi'nde yaşayan Gökhan Keser, dün akşam saatlerinde evde babası Nurettin Keser ile tartıştı. Tartışmanın ardından evi terk eden genç, Hasan Dağı'na çıktı. Oğlunun dağı çıktığını gören Nurettin Keser, eve geri dönmemesi üzerine gece köylülerle birlikte dağın eteklerinde oğlunu aramaya başladı. Gökhan Keser, yapılan aramalara rağmen bulunmayınca, bugün sabah saatlerinde durum Jandarma ve Sivil Savunma İl Müdürlüğü'ne bildirildi. Köylülerden oluşan yaklaşık 150 kişilik grup ile 6 arama kurtarma ekibi Hasan Dağı'nda Gökhan Keser'i aradı. Keser, yaklaşık 1 saat önce, dağın yaklaşık 3 bin metresinde kayalıklara otururken bulundu. Arama kurtarma ekibi tarafından indirilmeye çalışan Keser'in, ayakkabılarını çıkarıp attıktan sonra dağa tırmandığı için ayaklarında yaralar oluştuğu öğrenildi.

(

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title