Haberler

Aksaray: Aksaray'da Sahte Para Operasyonu

- Aksaray'da Bir Petrol İstasyonuna Aldıkları Akaryakıtın Karşılığı Olarak Sahte Para Veren İki Kişi, Petrol İstasyonu Görevlilerinin Jandarmaya Bilgi Vermesi Üzerine Sahte Paralarla Birlikte Yakalandı.

- Aksaray'da bir petrol istasyonuna aldıkları akaryakıtın karşılığı olarak sahte para veren iki kişi, petrol istasyonu görevlilerinin jandarmaya bilgi vermesi üzerine sahte paralarla birlikte yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Sultanhanı Beldesi'nde bir petrol istasyonuna gelen ve araçlarına benzin alan iki kişi 100 YTL parayı görevlilere verip para üstünü aldıktan sonra ayrıldı. Görevliler paranın sahte olduğunu kısa sürede fark ederek hemen jandarma ekiplerine bilgi verdi. Sultanhanı Beldesi çıkışında Sultanhanı Jandarma ekipleri tarafından durdurulan araçta ve araç sürücüsü Süleyman A. (39) ve yanında bulunan Mesut K'nın (42) üzerinde yapılan aramalarda 28 adet 100 YTL, 5 adet 50 YTL ve 12 adet 20 YTL sahte para ele geçirildi.

Gözaltına alınan Süleyman A. ve Mesut K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(HÇ-FM)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title