Haberler

Aksaray AK Parti'de Yerel Yönetimler Toplantısı

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, yerel yönetimler istişare toplantıları kapsamında Aksaray’a gelerek belediye başkanları ve AK Parti teşkilatları ile toplantı yaptı.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, yerel yönetimler istişare toplantıları kapsamında Aksaray'a gelerek belediye başkanları ve AK Parti teşkilatları ile toplantı yaptı.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Şeker, İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, "Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erol Kaya'nın talimatları doğrultusunda sorumluluk bölgemizdeki il, ilçe ve belde belediye başkanlarımız ile istişare toplantısında bir araya geliyoruz. Amacımız belediyelerimizin hizmet alanlarını görmek, karşılaşılan problemlere çözümler noktasında istişareler yapıp daha sağlıklı işler yapılmasını sağlamak. İnanıyorum ki AK Parti'nin hizmet kervanının en önemli karargahı durumundaki Aksaray'da hizmetler devam ediyor. Gelişmişlik düzeyinde Aksaray'ın önemli bir mesafe katettiğini gördüm. İnşallah hizmetlerin verimi noktasında daha güzel çalışmalar devam edecek. Bizler de katkı sunmaya devam edeceğiz. İl başkanıma, belediye başkanlarıma, ilçe başkanlarımıza ve belde başkanlarımıza, başkan yardımcılarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ise yaptığı açıklamada, "Ülke genelinde 24 Haziran yerel seçimleri sonrası önümüzdeki yerel yönetim seçimleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Aksaraylı vatandaşlarımıza her zaman en iyi hizmeti sunan partimizin il ve ilçe belediyeleri, bizim göz bebeğimiz. Bir kısım faaliyetler ile istişare ve değerlendirmelerde bulunmak için bugün istişare toplantımızı düzenleyerek, yol haritamızı belirliyoruz. AK Parti Aksaray İl Başkanlığı olarak vatandaşlarımızın taleplerine cevap vermek, sorunların çözümünde aracı olmak bizim asli vazifemizdir. Teşkilatlarımız sorunların çözümü noktasında vatandaşlarımızdan gelen talepleri anında ilgili kurumlarla ve yerel yönetimlerimizle paylaşarak önemli bir işi üstleniyorlar. Hizmet ayağında önemli bir sorumluluğu olan partimizin belediyeleri ile de teşkilatlarımızdan gelen talepleri çözerek vatandaşlarımıza koordineli bir çalışma sunuyoruz. İl belediyemizden, ilçe ve belde belediyelerimize kadar AK belediyecilik ile Aksaray, tarihinin en büyük yatırımlarını aldı, almaya da devam edecektir" şeklinde konuştu. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ak Parti Aksaray Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title