Haberler

Aksaray: 10 Yaşındaki Kızın Kalp Krizi Geçirerek Ölmesi

Aksaray'da Arkadaşlarıyla İp Atlarken Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybeden İlköğretim Okulu Öğrencisinin Evinde ve Sınıfında Hüzün Var. Nadire'nin Sırasına Resmini Koyup Çiçeklerle Donatan Sınıf Arkadaşları Üzüntülerini Sessiz Kalarak Gösterirken, 1 Yıl İçinde 2 Çocuğunu Kaybeden Baba Hasan Yıldırım, "Yapılacak Bir Şey Yok, Allah'tan Geliyor. Çocuklarımı Aksaray'da Kontrolden Geçirttim" Dedi.

Aksaray'da arkadaşlarıyla ip atlarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden ilköğretim okulu öğrencisinin evinde ve sınıfında hüzün var. Nadire'nin sırasına resmini koyup çiçeklerle donatan sınıf arkadaşları üzüntülerini sessiz kalarak gösterirken, 1 yıl içinde 2 çocuğunu kaybeden baba Hasan Yıldırım, "Yapılacak bir şey yok, Allah'tan geliyor. Çocuklarımı Aksaray'da kontrolden geçirttim" dedi.

Arkadaşlarının şok ölümüyle büyük üzüntü yaşayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlköğretim Okulu 4/A sınıfı öğrencileri, Nadire'nin sırasına resmini koyup çiçeklerle donattı. Nadire'nin okuldaki arkadaşları olaydan duydukları üzüntüyü dile getirirken, 1 yıl içinde önce kendi ismini verdiği oğlu Osman'ın ölümüyle sarsılan baba Osman Yıldırım, kızı Nadire'nin ölümüyle yıkıldı. Baba Osman Yıldırım, "Her şey Allah'tan, kader demekten başka çaremiz yok. Çocuklarımı buradaki hastanelerde kontrolden geçirttim ama gizli kalp diye bir durum varmış" dedi.

Bugün sabah saatlerinde defnedilen Nadire Yıldırım'ın kabrini arkadaşları ve sevenleri çiçeklerle donattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title