Haberler

Akrabası 8 Aylık Bebeğe Tecavüz Etti, Halk İdam Talebiyle Sokağa İndi

Güncelleme:

Hindistan'da 8 aylık bir bebek, kuzeni olan 27 yaşındaki adamın tecavüzüne uğradı. Bebek tedavi altına alınırken suçunu itiraf eden adam için idam kampanyası düzenlendi.

Hindistan'nın Delhi şehrinde sekiz aylık bir kız çocuğu, anne ve babası evde olmadığı sırada, 27 yaşındaki kuzeninin tecavüzüne uğradı. Anne ve baba, eve geldiklerinde kanlar içinde buldukları kızlarını hemen hastaneye kaldırdı.

BEBEK AMELİYATA ALINDI

Olay sonrası polis tarafından yapılan soruşturma sonrası kızın 27 yaşındaki kuzeni gözaltına alındı. İfadesinde suçunu kabul eden ve ismi açıklanmayan kuzen tutuklandı. İç organları ağır hasar gören bebeğin, üç saatlik ameliyat sonrası hastanede tedavi görmeye devam ettiği açıklandı.

Akrabası 8 Aylık Bebeğe Tecavüz Etti, Halk İdam Talebiyle Sokağa İndi

İDAM İSTİYORLAR

Tecavüze uğrayan kızı hastanede ziyaret eden bir kadın hakları örgütünün lideri Swati Maliwal, daha önce çocuklara tecavüz eden kişilerin idam edilmesi için 30 günlük bir eylem yaptıklarını ve bu tür canilerin idam edilmesi için gereken yasanın çıkarılması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Çocuk hakları savunucuları, mahkemeye tüm halkın dahil olması için kampanya başlattı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Hindistan Delhi 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (34)

abdullah:

Hindistan önce pislik inançlarınızdan kurtulun...bu rezillikler pislik inanışlarınızın belaları...

19
4
yanıtYanıtla
ÖNCE ZİHNİYETİNİ DEĞİŞTİR:

Bu iğrençlik inanç meselesinden ise bu ülkedeki iğrençlik ne meselesi ?? Hala anlayamıyorsunuz bu olay inanç değil İNSANLIK VE VİCDAN MESELESİ. . . . Türk toplumu islam dinin emrinde yaşarken bu pislikleri yapıyor!! Sen hiç Ateist ÜLKE norveçte , danimarkada yada inançsızolarak görülen ülkelerde bu tarz iğrençliklerin haberini hiç okudun mu ? cvp : HAYIR. . . İŞTE MESELE BU, İNANÇ DEĞİL OLAY VİCDAN. . . ve insanlarda artık hayvandaki kadar vicdan kalmamış!!

yanıt3
yanıt3
Canım türkiyemMobil-IOS:

İDAM,..

20
1
yanıtYanıtla
Adanali türko:

Türkiyede de idam gelmesi lazim. Laf atmak bile en az 5 yil olmasi lazim. O zaman görelim. Kim ne yapiyorrrr. Cezalar ağir okmali...

19
0
yanıtYanıtla
abdullah:

Aklı sıra dinsizin biri yorumumu eleştirmiş yalnız dine tahammülü olmadığı için saçmalamış. Demişki " türk toplumu islam emirlerine göre yaşıyo ama bu olaylar burdada var" yahu sen dini bilseydin türkiye islama göre yaşıyo demezdin türkiye de en az hindistan kadar cehalet bataklığına batmış bir ülke...islamın olmadığı heryer böyledir geç ezbere konuşmayı yok norveçti isveçti.git tevhid nedir onu öğren...

15
4
yanıtYanıtla
MESELE VİCDAN MESELESİ....:

DİNSİZ diye eleştirdiğin ve o yorumu yapan kişi olarak sana geçmişini okuturum semavi dinlerde , batıl da da hakda da. . . ancak sende onu anlayacak aklı selim yok. . . zeka sıfır . . . vicdan hak getire. . . SEN DAHA İNANÇ LİE İMANI, VİCDAN İLE AHLAKI birbirinden ayıramamıs zavallısın. . . YAZIK SENİN GİBİLER Yüzünden BU ÜLKE HER GECEN GÜN İNANÇSIZ VE AHLAKSIZLAŞIYOR. . . TEK MÜSEBBİBİDE SENİN GİBİ ASALAKLAR . . . SİZ DİNİ KULLALANAN HAMAKLARDAN BASKA BİŞİ DEĞİLSİNİZ

yanıt0
yanıt0
EBU LEHEP TİPLİ SENİ:

ayrıca islamın da diğer dinlerinde yasandığı her ülke sadece tecavuz hırsızlık pislik ve savasla boğusuyor. . . . . Madem cok dindarsın git arabıstanda yasa dinini ebu lehep zihniyetli dinci

yanıt0
yanıt0
Demir:

Tek yol islam şeriatı

10
7
yanıtYanıtla
Kadin:

Bu durum butün dunya kadinlarinin kanayan bir yarasidir. Dunyanin her bolgesinde bu olaylarla karsilasmak mumkundur malesef. Tecavuz konusunda her ulkeyi kapsicak ciddi bir cezai yaptirim getirilmelidir. Bu halkin elindedir. Kimse susmamali ve susturulmamalidir!

16
0
yanıtYanıtla
zeki:

Ah elime verseler boyle pislik leri,oldurun beni diye yalvartirdim...

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title