Haberler

Akrabalar arasında hayvan otlatma anlaşmazlığı: 2 ölü, 1 yaralı

Güncelleme:

Niğde'nin Çamardı ilçesinde bir kişi, arazide hayvan otlatma anlaşmazlığı yüzünden husumetli olduğu anne ve oğlunu öldürdü, kızını ise ağır yaraladı.

Niğde'nin Çamardı ilçesinde, Kazım T. (51), hayvan otlatma anlaşmazlığı yaşadığı akrabaları Asiye Tatlısoy (53) ve oğlu Serhat Tatlısoy'u (30) tabancayla vurarak öldürdü, Asiye Tatlısoy'u ise ağır yaraladı.

KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, saat 20.00 sıralarında Yalpazarı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, hayvan otlatma anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu akrabası Asiye Tatlısoy'un evine giden Kazım T., aynı konu yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine belindeki tabancayı çıkaran Kazım T., Asiye Tatlısoy, oğlu Serhat Tatlısoy ve Asiye Tatlısoy'a kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği üç kişi kanlar içinde yığılırken, Kazım T. ise olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyup eve gelen komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde anne Asiye Tatlısoy ile oğlu Serhat Tatlısoy'un hayatını kaybettiği belirledi.

JANDARMA ÇALIŞMA BAŞLATTI

Ağır yaralanan Asiye Tatlısoy ise ambulansla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Asiye Tatlısoy'un durumunun ağır olduğu belirtildi. Jandarma, olaydan sonra kaçan Kazım T.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çamardı Niğde Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (22)

errrrooo:

hem akrabaysa soyismi kısaltıp T. yapmana gerek yok . tahmin ediyim tatlısoy :)))

7
0
yanıtYanıtla
hayvan değiliz:

al sana insan hyvan bile olamamış . bir de insan hayvandan gelir diyorlar. insanlar hayvan olamaz

6
0
yanıtYanıtla
Adamın Biri:

insan doğaya zarar verir. . . . . . insan hayvana zarar verir. . . . insan insana zarar verir. . . . Netice olarak dünyanın en zararlı varlığı insan

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

HAYVANIN BU DURUMDAN HABERİ YOK. . . HABERİ OLSA İNANIN ANLAŞIRDI İNSAN KADAR DÜNYADA MÜNASEBETSİZ OLMAZ.

6
0
yanıtYanıtla
Tim0135:

İnsanlarımız gittikçe barbarlaşıyor. Birbirine karşı,hayvana, doğaya karşı.Okula yeni başlayan 2020 nesline sil baştan,özünde din ahlak,sosyal sorumluluklar dersi verilmeli!

5
0
yanıtYanıtla
sivastaki gurbetçi:

yine bilge insanlarımız hayvani yorumlarını yapmaktan çekinmiyorlar. keşke olaylara biraz daha insani bakabilselerdi.

3
2
yanıtYanıtla
Kağan:

iç anadolu, karadeniz ve güneydoğu bölgelerinde bu tür kavgalar maalesef çok oluyor. Dünya malı için değer mi kardeşlerim?

4
0
yanıtYanıtla
kRALEX:

KARA CAHİLLİKKK ALLAH RAHMET EYLESİNNNN :(

3
0
yanıtYanıtla
Bir Zamanlar Anadolu:

Bu ülke yeni bir Kurtuluş Savaşı (ekonomi,eğitim, teknoloji alanında savaş) görmeden düzelmez,gerçek maneviyatına,gerçek örf ve adetlerine dönemez.Biz ne emperyal batı,ne de ortadoğu kabile devleti olmamalıyız. İki tane leş grup arasında sıkışmışız!!!

3
0
yanıtYanıtla
ZAKERON:

Hayvanlara bir şey olmamıştır umarım. Otlatma meselesini çözmüşler mi bari ?

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title