Haberler

Akpınar, Dünya Gençleriyle Buluştu

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 22 farklı ülkeden kente gelerek Karşıyakalı çocuklara dil eğitimi veren yabancı öğrencileri ziyaret etti.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 22 farklı ülkeden kente gelerek Karşıyakalı çocuklara dil eğitimi veren yabancı öğrencileri ziyaret etti. KARGEM'de gerçekleşen buluşmada barış ve dostluk mesajları verilirken, Akpınar ile konuk gençlerin yöresel dansları da renkli görüntülere sahne oldu.

Karşıyaka Belediyesi ve uluslararası öğrenci değişim platformu AIESEC işbirliği ile yürütülen 'Adım At' projesi kapsamında, 22 farklı ülkeden 90 yabancı genç bu ay başında Karşıyaka'ya geldi. Gönüllü ailelerin evlerine yerleşen gençler, Karşıyaka Belediyesi İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezi'nde (KARGEM) Karşıyakalı öğrencilere ücretsiz dil eğitimi vermeye başladı. Yoğun ilgiyle devam eden programa geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da konuk oldu.

Karşıyaka'da büyük bir misafirperverlikle karşılandıklarını ve kente hayran kaldıklarını anlatan yabancı gençler, destekleri için Belediye Başkanı Akpınar'a teşekkür etti. Çalışmaları hakkında Akpınar'a bilgi veren gençlerin sergiledikleri yöresel danslar da ilgiyle izlendi. Başkan Akpınar da Pakistanlı öğrencilerle birlikte oynayıp coşkuya ortak oldu.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Bizim en büyük hedefimiz, çocuklarımızın daha güzel bir gelecek yaşayabilmesini sağlamaktır. İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezimizde, bu amaçla özel projelere imza atmaya devam ediyoruz. 22 yabancı ülkeden gençlerimiz, eğitmenlerimiz var. Çocuklarımızın yabancı dil becerilerini geliştirebilmesi, dünya kültürlerini daha iyi tanıyabilmeleri için bizimle paylaşım içindeler. Onlara teşekkür ediyorum. AIESEC de dünyada kurulmuş barışa destek veren ilk derneklerden bir tanesi. Biz de 'Yurtta barış, dünyada barış' felsefesiyle hayata bakan insanlar olarak, bu dernek ile işbirliği içinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Her şey çocuklarımız için" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title