Haberler

Akpınar'dan Huzurevine Anlamlı Ziyaret

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Zübeyde Hanım Huzurevi'ni ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Zübeyde Hanım Huzurevi'ni ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı. Huzurevi sakinleri için düzenlenen kutlama etkinliğine Kaymakam Sadettin Yücel ve Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Gürel Kaynak da katıldı. Başkan Akpınar "Sizlerin mutlu olması için çalışıyoruz" dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Zübeyde Hanım Huzurevi'ni ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı. Örnekköy'deki Zübeyde Hanım Huzurevi'nde gerçekleştirilen etkinliğe huzur evi sakinlerinin yanı sıra askeri öğrenciler de katıldı. Etkinlik boyunca şarkılar söylendi ve oyunlar oynandı. Annelerle tek tek ilgilenerek karanfil dağıtan Başkan Akpınar da annelerle birlikte şarkı söyledi, dans etti.

"SİZLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Annelerin sadece bir gün değil her gün anılması gerektiğinin altını çizen Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar "Burası sıcak ve sağlıklı bir yuva. Sağlıklı bir yaşam için dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemli olduğuna inanıyorum. Bizler, yerel yöneticiler olarak, sizlerin mutlu olması için çalışıyoruz" dedi.

STANTLARI GEZDİ

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında, ev hanımları tarafından, Karşıyaka Çarşı girişinde açılan, el ürünleri satış stantlarını da gezdi. El emeği, göz nuru ürünlerin satılarak, ev ekonomisine katkı sağlanabileceğini söyleyen Akpınar "Rahat bir şekilde satış yapabileceğiniz stant alanları yaratacağız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Mutlu Akpınar Zübeyde Hanım Anneler Günü Karşıyaka Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title