Haberler

AKP Mkyk'de Teröre Karşı Tedbirler Görüşüldü

AKP Genel Merkezi'nde yapılan MKYK toplantısında bölücü terör örgütüne karşı sürdürülen mücadelenin kararlılıkla sürdürülmesi gerektiği değerlendirilmelerinin yapıldığı bildirildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AKP Genel Merkezi'nde yapılan Merkez Karar ve Yürütme Kurulu toplantısında bölücü terör örgütüne karşı sürdürülen mücadelenin kararlılıkla sürdürülmesi ve terör örgütünün içte ve dışta tecrit edilerek yalnızlaştırılması gerektiği değerlendirilmelerinin yapıldığı bildirildi.

AKP Tanıtım ve Medya Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Toplantımızda, iç ve dış gelişmeler ele alınmış; bölücü terörle mücadelemiz, küresel olumsuz gelişmelerin ekonomimize etkileri ve sosyal politikalarımız üzerinde sunum yapılmıştır" denildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Birlik ve bütünlüğümüze kast eden bölücü terör örgütüyle çok yönlü ve çok boyutlu mücadelemize sarsılmaz bir kararlılıkla devam edilmesinin, terör örgütünün içte ve dışta tecrit edilerek yalnızlaştırılması açısından büyük önem taşıdığı vurgulanmış; bunun için uygulanmakta olan siyasi askeri, diplomatik kültürel, psikolojik ve sosyo-ekonomik tedbirlerin etkin bir şekilde sürdürülmesi gerektiği değerlendirilmiştir. Eşsiz bir fedakarlıkla bu mücadeleyi sürdüren sivil-asker bütün kurumlarımıza olan güven ve destek ifade edilmiş, birlik ve beraberlik içinde ortak bir siyasi duruş geliştirmenin bu mücadeleye güç vereceği belirtilmiştir. Ayrıca, milletimizin talep ve beklentileri doğrultusunda ekonomik, siyasal ve sosyal istikrarı korumanın temel önceliklerimiz olacağı vurgulanmıştır." (ANKA)

(TT/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title