Haberler

AKP Manisa Milletvekilleri Akhisar' da Yemekte Buluştu!

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber Akhisar'da Milletvekili Seçimleri Ardından Teşekkür Yemeği Verdi. Yemeğe AK Parti"li Manisa Milletvekillerinden İsmail Bilen, Mehmet Çerçi ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi Katıldı.

Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber Akhisar’da milletvekili seçimleri ardından teşekkür yemeği verdi. Yemeğe Ak Parti"li Manisa Milletvekillerinden İsmail Bilen, Mehmet Çerçi ve Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi katıldı.

Manisa’da 22 Temmuz seçimlerinde yüzde 35’lik bir artış sağladıklarını belirten Ak Parti’nin yeni milletvekili Recai Berber, "Pazartesi günüden itibaren Ramazan ayına kadar büyük bir özveri ile mecliste büyük bir çalışma olacaktır. Manisa’daki seçimlerde bir önceki seçime göre oylarımızı yüzde 35 oranında arttırdık, yaklaşık 90 bin oy daha fazla aldık. Ancak seçim sisteminin azizliğine uğrayarak Manisa’dan sadece 5 milletvekili çıkardık, en az 7 milletvekili bekliyorduk, bundan dolayı Akhisar’dan Bahadır Yenişehirlioğlu arkadaşımızı meclise gönderemememizin burukluğunu yaşıyoruz." dedi. Yerel yönetimin çok önemli olduğunu belirten Berber, hedeflerinin Manisa başta olmak üzere tüm ilçe ve beldelere gereken hizmeti sağlamak olduğunu söyledi. Manisa Milletvekili İsmail Bilen ve Mehmet Çerçi”nin teşekkür konuşmalarının ardından Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi söz aldı. Tanrıverdi “Bugün sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın genel başkanımızın selamlarını ve sevgilerini sizlere getirdim. Geçen hafta genel başkanımız beni yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı olarak görevlendirdi ve buraya ilk kez bu sıfatımla sizlerin yanına geldim. Cumhurbaşkanlığı ve kabineniz oluşması konusunda çok yoğun bir çalışmayı sergiledik. Bu çalışmaları yaparken elbette milletimizin beklentilerine cevap vermek, taleplerini yerine getirmek ve kararı gereğini yerine getirmek için çok detaylı çalışmalar yapıldı.” diye konuştu.

Manisa ve İzmir”de etkili olan orman yangınlarına da değinen Tanrıverdi, olayın sorumlularının yakalanarak gereken cezayı almaları için çalıştıklarını belirtti. Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber’ in vermiş olduğu yemek sonunda Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı 3. ligde mücadele veren Akhisar Belediyespor’a ait 45 numaralı formaları milletvekillerine hediye etti.

(BG-YB-)

18.08.2007 18:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title