Haberler

AKP'li Hemşerisi Mesut Yılmaz'a Şans Tanımadı

AKP Rize Milletvekili Abdulkadir Kart, Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın Rize'den Adaylığına Dair, '20 Yıldır Siyaset Yapıyor. Başbakanlık Yaptı. Ama Bağımsız Aday Olup Seçimi Kazanmak Kolay Değil' Dedi.

AKP Rize Milletvekili Abdulkadir Kart, Rize'den milletvekili adaylığı gündeme gelen eski Başbakan Mesut Yılmaz'a, "Elbette Rize'de kendisine belli bir sempati vardır ama bağımsız aday olup seçim kazanmak zordur" diyerek seçilme şansı tanımadı.

Kart, Mesut Yılmaz'ın Rize'den bağımsız ya da DYP listelerinden milletvekili adaylığı konusunu ANKA'ya değerlendirdi.

HEYECANLANACAK BİR ŞEY YOK

Mesut Yılmaz'ın adaylığıyla ilgili tartışmalar için, "Konu biraz büyütülüyor, abartılıyor. Hayırlısı olsun. Heyecanlanacak bir şey yok" ifadelerini kullanan Kart, "Kendisi Rize'den ilk defa aday olmuyor ki. Daha önce de aday oldu. Biz kendisiyle farklı partilerde daha önce de yarıştık. 3 Kasım'da da karşımızda adaydı" dedi.

Kart, aday olması halinde Mesut Yılmaz'ın seçilme şansının ne olacağına ilişkin olarak da, "20 yıldır siyaset yapmaktadır. Başbakanlık yapmıştır. Sonuçta Rize onun da memleketi. Elbette Rize'de kendisine belli bir sempati vardır, çekirdek bir ekibi de vardır. Ancak bağımsız aday olup seçim kazanmak kolay değildir" değerlendirmesinde bulundu.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title