Haberler

AKP'li Elkatmış Susurluk Dizisinde

Senaryo Danışmanlığını Kültür Eski Bakanı Fikri Sağlar'ın Yaptığı ve Susurluk Skandalının İşlendiği "Kod Adı" Adlı Dizinin Çekimlerinin Bir Bölümü TBMM'de Gerçekleştirildi. TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı, AKP Nevşehir Milletvekili Mehmet Elkatmış, Dizi İçin Kamera Karşısına Geçti.

Senaryo danışmanlığını Kültür eski Bakanı Fikri Sağlar'ın yaptığı ve Susurluk skandalının işlendiği "Kod Adı" adlı dizinin çekimlerinin bir bölümü TBMM'de gerçekleştirildi. TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı, AKP Nevşehir Milletvekili Mehmet Elkatmış, dizi için kamera karşısına geçti.

Dizi çekimleri TBMM İnsan Hakları Komisyonu odasında gerçekleşti. Susurluk kazasından sonra oluşturulan Meclis komisyonunda başkan olarak görev alan Elkatmış, dizide de yine komisyon başkanı olarak rol aldı. Heyecanlı olduğu görülen Elkatmış, dizide muhalefet partisi milletvekilini canlandıran sanatçı Tayfun Eraslan ile kamera karşısına geçti. Çekimlerde, Elkatmış kaza yapan Mercedes'ten çıkan silahların fotoğraflarını sanatçı Eraslan'a verdi ve kazaya ilişkin bilgi sundu.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title