Haberler

Akp'li Bakanlardan Saadet Partisi Genel Merkezi'ne Taziye Ziyareti

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Saadet Partisi Genel Merkezi'ne gelerek, taziye ziyaretinde bulundular İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Saadet Partisi Genel Merkezi'ne gelerek, taziye ziyaretinde bulundular.

Atalay ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Ziyaretimizde hem Hükümet olarak hem Ankara Valiliği olarak ve İstanbul kesimi olarak bize düşen yapılması gerekenler konusunda da kendi talepleri var mı, onları da ayrıca almak istedik" dedi.

Atalay, yarın Hacı Bayram Veli Camii'nde kılınacak sabah namazının ardından, cenazenin İstanbul'a nakledilerek, Fatih Camii'ndeki cenaze namazından sonra defnedileceğini hatırlatarak, "Bu süreç içinde idare olarak, il yönetimlerimiz olarak, her tedbiri aldık. Her kolaylığı sağlama yönünde bütün çalışmaları yapılıyor. Onları da kendileri ile tekrar değerlendirmiş olduk" diye konuştu. Boğazında bir problem olduğunu ifade eden Atalay, "O yüzden izninizi istiyoruz. Tekrar Allah'tan rahmet diliyoruz" diye konuştu.

Atalay'a ziyaretinde Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ve Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya da eşlik etti.

-"ERBAKAN HOCA HALKIN DEĞERLERİYLE SİYASET YAPMIŞTI"-

Sağlık Bakanı Recep Akdağ da, Erbakan'ın ülkeye hizmet etmiş, gerek bilim adamlığı gerekse siyaset döneminde hayırlara vesile olmuş güzel bir insan olduğunu ifade ederek, "Allah'ın rahmetine kavuştu. Hepimizin gideceği yer sonuçta o rahmet dünyası olacak. İnşallah sevdiklerimize orada kavuşacağız" dedi.

Erbakan Hocanın kendi hayatında ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Akdağ, 1197'de vefat etmiş olan babası Yahya Akdağ'ın Erbakan'la siyasete başladığını hatırlattı. Kendisinin o zaman 13 yaşında olduğunu ve o yaşlarda Erbakan'la tanıştığını ifade eden Akdağ şöyle devam etti:

"Ülkenin demokrasisine, sivil siyasete büyük hizmeti dokunmuştu. Bu ülkede ülkenin değerleri ile birlikte siyaset yapılabileceğini göstermişti. Bunu çok anlamlı buluyorum. Siyaset halkla yapılır dolayısıyla siyaset hiçbir zaman halkın değerlerine sırt çeviremez. Erbakan Hoca da halkın değerleriyle siyaset yapmıştı son nefesine kadar."

-"MÜHENDİSLİK HAYATI İÇİN DE ÖNEMLİ BİR KAYIP"-

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da Erbakan'ın sadece siyaset tarihi değil, teknik dalı içinde bulunduğu mühendislik hayatı için de önemli bir kayıp olduğunu dile getirdi. Erbakan'ın Türkiye'de milli bir sermaye hareketine olan katkılarını burada tekrar yad etmek durumunda olduğunu ifade eden Yıldız, "Türk siyaset tarihine önemli kalın çizgilerle çizilmiş ciddi belirtileri olan bir anı bırakacaktır" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title