Haberler

AKP Konvoyunda Kaza 8 Yaralı

Muğla'da bugün yapılan Adalet ve Kalkınma Partisi mitinginden dönen Milaslıları taşıyan otobüs Yatağan -Milas arasında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi.

Muğla'da bugün yapılan Adalet ve Kalkınma Partisi mitinginden dönen Milaslıları taşıyan otobüs Yatağan -Milas arasında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi. Kazada sekiz kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 21. 00 sıralarında, Yatağan- Milas Karayolu Beypınarı Mevkii'nde meydana geldi. Muğla'da bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı AKP mitinginden dönen konvoyda bulunan Feyzullah Alaşehir (52) yönetimindeki Milas Park Turizm Limited Şirketi'ne ait 48 TM 6044 plakalı otobüs, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Otobüste bulunan 22 yolcudan 8'i yaralandı. Kazada yaralananlara yine konvoyda bulunan vatandaşlar ilk yardım yaptı. Yaralılar Milas, Bodrum ve Yatağan'dan gönderilen ambulanslarla Milas 75'inci yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Olaydan sonra açıklama yapan hafif yaralı otobus şoförü Alaşehir, 'Otuz yıldır bu yolda otobüs kullanırım ilk kez böyle bir şey başıma geldi. Yol yapım çalışmaları ve yağmur nedeniyle yol aşırı kayganlaşmış. Birden direksiyon hakimiyetini kaybettim, çok yavaş seyrediyordum. Yan yatıp devrildik, kazada ölen olmaması büyük şans" dedi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title