Haberler

AKP ile CHP Arasında "Acaristanbul" Çekişmesi

AKP Grup Başkanvekili Kapusuz, CHP Genel Başkanı Baykal'ın Kendisiyle Çeliştiğini Belirterek, "Bugün Acarkent Olarak Türkiye Gündemine Oturan, Kamu Vicdanını Yaralayan Olayın Acar İsmi, Baykal'ın Milletvekili Adayları İçinde Pırlanta İsimdi" Dedi.

AKP Grup Başkanvekili Salih Kapusuz, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kendisiyle çeliştiğini belirterek, "Bugün Acarkent olarak Türkiye gündemine oturan, kamu vicdanını yaralayan olayın Acar ismi, Baykal'ın milletvekili adayları içinde pırlanta isimdi" dedi.

Kapusuz, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın dün partisinin grup toplantısındaki sözleriyle niyetini ortaya koyduğunu kaydetti. Baykal'ın kendisiyle de çeliştiğini belirten Kapusuz, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Bugün Acarkent olarak Türkiye gündemine oturan, kamu vicdanını yaralayan olayın Acar ismi, Baykal'ın milletvekili adayları içinde pırlanta isimdi. 2002'nin 15 Eylül'ünde gazeteci Yavuz Donat ile yaptığı söyleşide Sayın Baykal, Funda Acar'ı 'pırlanta isimler' olarak lanse ettiği isimler içinde birinci sırada sayıyordu. İşte Sayın Baykal'ın Türkiye'ye gösterdiği özen ve yolsuzluk hassasiyeti de budur. Dönemin Beykoz Belediye Başkanı'nın ismi internetteki arama

motorlarına girildiğinde, bu skandal ile hangi siyasi amblemin bir araya geldiği görülecektir. Bütün olumsuzlukların altından bu amblem çıkmaktadır. Sayın Baykal'ın telaşı da budur."(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title