Haberler

AKP Genel Sekreteri Şahin: Dilekçede, Gazetede Yer Alan Konuların Hukuki Değerlendirilmesi İfade Edildi

AKP Genel Sekreteri İdris Naim Şahin ve AKP Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, Genelkurmay Harekat Başkanlığı'nda Hazırlandığı İddia Edilen 'İrticayla Mücadele Eylem Planı' ile İlgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına Suç Duyurusunda Bulundu.

AKP Genel Sekreteri İdris Naim Şahin ve AKP Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, Genelkurmay Harekat Başkanlığı'nda hazırlandığı iddia edilen ''İrticayla Mücadele Eylem Planı'' ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Adliye çıkışında gazetecilere konuyla ilgili açıklamada bulunan Şahin, AKP'yi temsilen Ankara Başsavcılığına bir şikayet dilekçesinde bulunduklarını ifade ederek, "Dilekçe örneğini sizlere vereceğiz. Bundan sonraki değerlendirmeyi şüphesiz adli makamlar yapacaktır. Sadece haber ve habere konu olan eylem planı ve gazetede yer alan konuların hukuki değerlendirilmesi ifade ediliyor bizim dilekçemizde. Onun dışında bir şey yok. Haberde ismi geçen kişilere karşı.

Şahin, bir gazetecinin, "İstanbul'daki davayla birleştirilmesi söz konusu mu?" sorusuna, "Hayır Ankara Başsavcılığımızın kendisine göre yaptığı bir inceleme olduğunu biliyoruz, fakat bizim şikayetimiz İstanbul Başsavcılığına ayrıca gidecek" yanıtını verdi. (ANKA)

(HM/EÖ)

Kaynak: ANKA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title