Haberler

AKP Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, "Esnafın Derdi Aynı Zamanda İktidarın Derdidir"

AK Parti (AKP) Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken'i makamında ziyaret etti.

AK Parti (AKP) Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken'i makamında ziyaret etti. Basın açıklamasında bulunan Karacan, "Esnafımızın ve tüccarımızın sorunlarını ivedi bir şekilde yerine getirebilirsek bizi bu mutlu eder. Bizim için en önemli konu budur" dedi. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'i makamında ziyaret eden AKP Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan esnaf ve tüccarlar için bir çok farklı kanunu çıkarttıklarını ve bu süreçten sonraki zamanlarda da esnafın ve tüccarın sorunlarının iktidarın sorunları olduğunu belirterek, "AKP olarak biz ilgili konuları ilgili kamu kurum ve kuruluşları nezdinde esnafımızın ve tüccarımızın sorunlarını nasıl ivedi bir şekilde yerine getirebilirsek bizi mutlu edende bu olur. Bizim için en önemli konu budur. AKP iktidarında ikili ilişkileri ve uğraşları neticesinde esnaf için bir çok farklı kanunlar çıkarttırmaya vesile olduk. İnşallah bundan sonraki süreçte de esnafımız için ne gerekiyorsa bunları yaparak görevimize devam edeceğiz. Ben sayın başkanıma şunları söylemek istiyorum, diyalog kapılarımız sonuna kadar açık. Bizim derdimiz şimdiye kadarki süreçte kamu sivil toplum diyalogu varsa orada başarı vardır. Esnafın derdi aynı zamanda başkanın derdidir. Esnafın derdi aynı zamanda iktidarın derdidir. Aynı zamanda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere aşıladığı bizlere öğrettiği budur" dedi. "TÜRKİYE EKONOMİSİ YÜZDE 5 BÜYÜDÜ" Türkiye ekonomisinin ilk çeyrekte yüzde 5 büyüdüğünü ve bu büyümenin yeterli olmadığını dile getiren Karacan, "Türkiye ilk çeyrekte yüzde 5 büyüdü bunu hepimiz biliyoruz. Yüzde 5 yeterli mi değil. Biz 15 Temmuz'u yaşadık. Hala daha devam eden Türkiye'nin başında bir FETÖ belası var. Bu beladan ilk gün nasıl esnafımız, halkımız bundan nasıl azim edip gayret edip nasıl kurtulduysa, bugünde yine tekrar esnaf ile beraber ki birinci yıl dönümünde yine TESK elinden geleni yaptı. Türkiye'de iş yerlerini donattı. İşte bu esnafımızın milli birlik için demokrasi için nasıl bir gayret gösterdiğinin bir işaretidir. Sayın başkanımın da olduğu Türkiye odalar ve borsalar birliği işsizlik ile yapmış olduğu çağrıya herkes kulak verdi. Bugün esnaflarımızda dahil işsizliği azaltmak için herkes elinden geleni yapıyor ve şu anda da başlattığımız seferberlik istihdam ile beraber 2 milyona doğru ilerleyeceğine ben inanıyorum" diye konuştu. "2 MİLYON İŞ YERİ SAHİBİ SİZDEN ÇOK UMUTLU" 2 milyona yakın iş yeri sahibinin Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan'dan çok umutlu olduğunu dile getiren Palandöken, "Esnafında yüzü gülüyor sizin bu makama gelmenizde. İnanın ki 2 milyona yakın iş yeri sahibi sizden çok umutlu. İnşallah bu birlik ve beraberlik sizlerinde çalışmalarınızla kısa zamanda şekillenecek. Biz hiç umudumuzu kaybetmedik. Ülkede ki huzur güven devam ettiği müddetçe esnafta her zaman yanınızda olacaktır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bendevi Palandöken Harun Karacan Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title