Haberler

Akp Genel Başkan Yardımcısı Gülle Trafik Kazasında Ağır Yaralandı

Amasya'nın Gümüşhacıköy İlçesi Gümüş Mahallesi'ndeki Garip Hafız Olarak Bilinen Gümüş Dede Türbesini Ziyaret Ettikten Sonra Merzifon'a Dönen Akp Genel Başkan Yardımcısı Akif Gülle, Merzifon Belediye Başkanı Hayati İncekul, Akp Merzifon İlçe Başkanı Hamza Demir, Akp Amasya İl Başkanı Mustafa Yıldı...

Amasya`nın Gümüşhacıköy İlçesi Gümüş Mahallesi`ndeki Garip Hafız olarak bilinen Gümüş Dede Türbesini ziyaret ettikten sonra Merzifon`a dönen AKP Genel Başkan Yardımcısı Akif Gülle, Merzifon Belediye Başkanı Hayati İncekul, AKP Merzifon İlçe Başkanı Hamza Demir, AKP Amasya İl Başkanı Mustafa Yıldız`ın bulunduğu resmi otomobil, karşı yönden gelen başka bir otomobil ile çarpıştı. Kazada Merzifon Belediye Başkanı Hayati İncekul hayatını kaybetti. Akif Gülle, Hamza Demir ve Mustafa Yıldız ise yaralandı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Amasya Milletvekili Akif Gülle, bugün saat 13.00`de Merzifon Belediye Başkanı Hayati İncekul (44) AKP Merzifon İlçe Başkanı Hamza Demir, AKP Amasya İl Başkanı Mustafa Yıldız ile birlikte Belediye Başkan`ın makam otomobiliyle Garip Hafız Şenlikleri`ne gitti. Burada Garip Hafız`ın türbe şekline getirilen mezarındaki mevlüde katılan ve bir saat kalan Gülle ve beraberindekiler, yine aynı otomobil ile Merzifon`a hareket etti. Ancak Necati Kurt (37) yönetimindeki 05 DF 001 plakalı makam otomobili, Gümüşhacıköy-Merzifon arasındaki E-80 karayolunun 7. kilometresindeki Kiziloğlu yol kavşağında karşı yönden gelen 35 AH 9760 plakalı Palio marka otomobil ile çarpıştı. Nedeni henüz belirlenemeyen kazada ağır yaralanan Merzifon Belediye Başkanı Hayati İncekul hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Kazada yaralanan ve vücudunda kırıklar olduğu belirtilen AKP Genel Başkanı Akif Gülle önce Merzifon buradan da ambulansla Çorum Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Aynı kazada yaralanan ve hayati tehlikeleri olduğu belirtilen AKP Merzifon İlçe Başkanı Hamza Demir ile AKP Amasya İl Başkanı Mustafa Yıldız ile makam şoförü Necati Kurt ise Merzifon Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alındı.

Şuuru açık olan Akif Gülle`nin Ankara Kara Kuvvetleri Komutanlığı`ndan kalkan askeri helikopter ile Ankara`ya götürüleceği belirtildi. Bu arada Kazada ağır yaralanan AKP Amasya İl Başkanı Mustafa Yıldız Amasya Devlet Hastanesi`ne sevkedildi.

Kazada yaralanan ve 35 Ah 9760 plakalı otomobilin sürücüsü Abidin Kizir (40) ile 13 yaşındaki kızı Gülizar Kizir`in de Merzifon Devlet Hastanesi`nden Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne sevkedildiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title