Haberler

Akmerkez Soygununda Danışıklı Dövüş İddiası

Etiler'de Bulunan Akmerkez'in Soyulmasıyla İlgili Yeni İddialar Ortaya Çıktı. 16 Ocak'ta Alışveriş Merkezinin 4'üncü Katındaki Lacoste, Mavi Jeans, New Balance ve Gant Gibi Ünlü Markaların Depolarını Soyanlardan Yılmaz Kabiloğlu, İddialara Göre Yakalandıktan Sonra Sevk Edildiği İstanbul Adliyesi'nde Soygunu E.k İsimli Bir Kişinin Ayarladığını ve E.k'nın da Soyulan Mağazalardan Birinin Satış Müd...

Etiler'de bulunan Akmerkez'in soyulmasıyla ilgili yeni iddialar ortaya çıktı. 16 Ocak'ta alışveriş merkezinin 4'üncü katındaki Lacoste, Mavi Jeans, New Balance ve Gant gibi ünlü markaların depolarını soyanlardan Yılmaz Kabiloğlu, iddialara göre yakalandıktan sonra sevk edildiği İstanbul Adliyesi'nde soygunu E.K isimli bir kişinin ayarladığını ve E.K'nın da soyulan mağazalardan birinin satış müdürüyle anlaşarak bu soygunu planladıkları dediği ortaya çıktı.

14 gün önce Akmerkez'deki bazı ünlü mağazaların depolarının soyulmasıyla ilgili incelemelerde bulunan Hırsızlık Büro Amirliği polisleri, soygundan 10 gün sonra hırsızlığı gerçekleştiren Yılmaz Kabiloğlu'nun izine rastlayarak operasyon düzenledi. Kabiloğlu'nu Kağıthane Hamidiye Caddesi'nde çalıntı bir cipte yakalayan polis ekipleri, daha sonra Kabiloğlu'nun verdiği isimler üzerinde çalışma başlatıp onları da yakalayarak gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgularında soygunu kendilerinin organize ettiğini belirten Kabiloğlu, Umut Ç.ve Aygün P. savcılıkta olayı E.K isimli kişinin soyguna uğrayan ünlü bir mağazanın satış müdürüyle anlaştıktan sonra gerçekleştirdiklerini söylediği öğrenildi. Kabiloğlu, iddiasında E.K isimli kişi ile 1984 yılında cezaevinde tanıştıklarını ve Akmerkez'in soyulmasında kendisine 14 bin YTL peşin 25 bin YTL'sini de satış müdürünün sigortadan parayı aldıktan sonra verileceğini belirttiği öğrenildi. Soyguna karışan Yılmaz Kabiloğlu, Umut Ç., ile Aygün P., tutuklanarak cezaevine gönderilirken olayla ilgili gözaltına alınan iki kişi ise serbest bırakıldı.

Öte yandan Hırsızlık Büro Amirliği Polislerinin, Kabiloğlu'nun ortaya attığı bu iddialar üzerine Akmerkez'de soyulan mağazaların sorumlu müdürleri ile satış müdürlerinin ifadelerine başvuracakları öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title