Haberler

"Akman Asıl Sorumlu" İddialarına Akman'ın Avukatından Yalanlama

RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın Avukatı Ali Yıldız, Deniz Feneri E.v Davasıyla İlgili Frankfurt Mahkemesi'nce Hazırlanan Gerekçeli Kararda, Akman'ın Adının "Asıl Sorumlu" Olarak Geçtiğine İlişkin İddiaları Yalanlayarak, Bu İfadeleri "Yanlış ve Kasıtlı" Olarak Nitelendirdi.

RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın Avukatı Ali Yıldız, Deniz Feneri e.v davasıyla ilgili Frankfurt Mahkemesi'nce hazırlanan gerekçeli kararda, Akman'ın adının "asıl sorumlu" olarak geçtiğine ilişkin iddiaları yalanlayarak, bu ifadeleri "yanlış ve kasıtlı" olarak nitelendirdi.

Avukat Yıldız, "Frankfurt Mahkemesi'nin gerekçeli kararı, müvekkilimin Almanya Deniz Feneri Davası ile ilgili olarak hukuka aykırı hiçbir fiilinin olmadığını açıkça ispatlamaktadır" dedi.

RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın Avukatı Ali Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, Frankfurt Mahkemesi'nce hazırlanan gerekçeli kararda RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın adının sadece şirket ortağı olarak geçtiğini söyledi.

Avukat Yıldız, karar metninde, Zahid Akman'dan hiçbir şekilde "sanık, zanlı" ya da "şüpheli" olarak söz edilmediği gibi, doğrudan ya da dolaylı olarak Zahid Akman'ı suçlayan ya da kendisini olayın asıl sorumluları arasında gösteren hiçbir ifadenin de bulunmadığını bildirdi.

Yıldız, "Frankfurt- Main Eyalet Mahkemesinin 5 Kasım 2008 tarihli gerekçeli kararı, müvekkilimin Almanya Deniz Feneri Davası ile ilgili olarak hukuka aykırı hiçbir fiilinin olmadığını açıkça ispatlamaktadır" dedi. (ANKA)

(DNZ/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title