Haberler

Aklıma Geleni Söylüyorum

Medya Takip Merkezi'nin İstatistiklerine Göre Ağustos Ayının En Çok Konuşulan İsmi Kaya Çilingiroğlu. Çilingiroğlu Hakkında Geçen Ay Tam 992 Haber Yapılmış. Bu Kadar Konuşulmasının Nedesi İse Eski Eşi Hülya Avşar.

Feraye tanyolaç'la ilişkisi yüzünden Hülya Avşar'la evliliği noktalandı. Ama o'na bir çocuk kazandıran bu ilişki sırasında bir başka kadınla kameralara yakalandı. Türkiye o'nu bir de golf tutkusuyla tanıdı. Golf oynamasının bir hayat tarzı olduğunu söyleyen Çilingiroğlu, 1998 senesinde klasik golf kulübüne gittiğini ve o günden sonra golf oynamanın hoşuna gittiğini söyledi. Çilingiroğlu'nun golf tutkusu birlikte olduğu kadınları da ister istemez bu spora yöneltti. Sadece kadınlar değil kızı Zehra'da babsı yüzünden golfe merak saldı. Peki Kaya Çilingiroğlu bunun dışında ne yapar, bir günü nasıl geçer:

Sabahları çok erken kalktığını, 7. 30'a kadar gazetelerini okuduğunu, kahvaltı etmeden dışarıya çıkmadığını söyleyen Çilingiroğlu, butün bunları yaptıktan sonra işe gittiğini söylüyor. 'Hergün öğleden sonra mutlaka golf oynuyorum, kurallarıma göre yaşıyorum, elalemin kuralları beni ilgilendirmez' diyen Çilingiroğlu, aklına gelen herşeyi söylemekten çekinmediğini de söyledi. Kızı Zehra'yla her zaman ilgililendiği belirten Çilingiroğlu, 'hergün mutlaka ararım, golfe yada başka biryere gitmek isteyip istemediğini sorarım' diyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title