Haberler

Akli Dengesi Bozuk Şahıs Palmiye Ağacını Ateşe Verdi

İzmir'de Akli Dengesi Bozuk Bir Kişi, Konak Meydanı'nda Palmiye Ağacını Ateşe Verdi. Gövdesi Tamamen Yanan Ağacı Vatandaşlar Kısa Sürede Söndürdü.

İzmir'de akli dengesi bozuk bir kişi, Konak Meydanı'nda palmiye ağacını ateşe verdi. Gövdesi tamamen yanan ağacı vatandaşlar kısa sürede söndürdü.

Konak Meydanı'nda bulunan İş Bankası önünde meydana gelen olayda, isminin Veli olduğunu belirten akli dengesi bozuk bir vatandaş, palmiye ağacını ateşe verdi. Gövdesi kısa sürede alev alan ağacı söndürmek için çevreden koşan vatandaşların çabaları yetersiz kaldı. Valilik binası önünde görevli bir polis memurunun banka çalışanları ve çevredeki esnaftan yardım istemesi üzerine, yangın tüpüyle olaya müdahale edildi. Kovalarla su getirerek yanan ağacı söndürmeye çalışan çevre esnafı, yaktığı ağacın başından

ayrılmayan Veli isimli vatandaşın akli dengesinin yerinde olmadığını belirtti. Geceleri Konak Meydanı'nda uyuduğu, gündüzleri de diğer vatandaşlardan para dilendiği ifade edilen şahıs, polis memuru tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.

(YB-Mİ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title