Haberler

Akıncılar Derneğinden 100 Vatandaşa Kurban Dağıtımı Yapıldı

Merkezi İstanbul'da Bulunan Akıncılar İlçesi ve Köyleri Kültür Eğitim Sosyal Yardımlaşma Derneği Tarafından Suşehri ve Köylerinde Tespit Edilen Birinci Derecede Fakir ve Yardıma Muhtaç 100 Aileye Kesilen 30 Küçükbaş Kurbanlıkların Etinden Pay Dağıtıldı.

Merkezi İstanbul'da bulunan Akıncılar İlçesi Ve Köyleri Kültür Eğitim Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından Suşehri ve köylerinde tespit edilen birinci derecede fakir ve yardıma muhtaç 100 aileye kesilen 30 küçükbaş kurbanlıkların etinden pay dağıtıldı.

Suşehri Mezbaha nesinde Belediye ekiplerince kesimleri yapılan kurbanlıklar hak sahiplerine yine Suşehri Belediyesi ekiplerin tarafından dağıtıldı. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Dernek Başkanı Ümit Sözcü şunları söyledi;

"Merkezi İstanbul'da bulunan derneğimiz bu güne dek birçok alanda faaliyetlerinin sürdürmekte ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım özellikle fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yardım etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu kurban bayramında Akıncılar, Gölova, Koyulhisar ve Suşehri'nde kurban dağıtımlarımız oldu. Suşehri'nde tespit edilen birinci derecede fakir ve yardıma muhtaç 100 ailemize 30 kurban kestirdik. Kesilen kurban etleri eşit şekilde ailelere dağıtıldı. Derneğimiz dernekçilik örneğinin en iyi çalışmaları yapmakta bizler koltuk sevdası insanlar değil çalışan insanlar olmak için buradayız" dedi.

(SY-İG-SE-Y)

21.12.2007 15:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title