Haberler

Akın Çorap Giresunspor - Aytemiz Alanyaspor Maçının Ardından

- Akın Çorap Giresunspor - Aytemiz Alanyaspor maçının ardından Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin: "İnşallah ikinci maçı da tur atlamak için Alanya'ya ya gideceğiz" Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susiç: " Giresunspor haklı bir galibiyet aldı"GİRESUN - Ziraat...

- Akın Çorap Giresunspor - Aytemiz Alanyaspor maçının ardından

Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin:

"İnşallah ikinci maçı da tur atlamak için Alanya'ya ya gideceğiz"

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susiç:

" Giresunspor haklı bir galibiyet aldı"

GİRESUN - Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur müsabakasında Akın Çorap Giresunspor sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 4-2 mağlup ederek rövanş maçında avantajı yakalayan taraf oldu.

Maçın ardından her iki takımın teknik direktörü basın toplantısı düzenleyerek maçı değerlendirdi.

4-2'lik bir galibiyetler tur atlamak için Alanya'ya gideceklerini kaydeden A.Ç Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, "Klasik bizim evimizde önde oynama arzusu ile başladık ve ilk 30 dakikada bunu çok iyi yaptık 3-0'da öne geçtik. Hafif bir yorgunlukla beraber biraz tecrübe eksikliği ile daha çok topa sahip olma istediği o anda iki gol gördük kalemizde. İkinci yarı daha dengeli biraz daha topa sahip olarak oyun onadık ve kontrolümüzde geçti ikinci yarı. 4-2'lik bir galibiyet aldık. İnşallah ikinci maçı da tur atlamak için Alanya'ya ya gideceğiz" dedi.

Safet Susiç: "Sakat oyuncularımızın olması en büyük sıkıntımızdı"

4-2'lik mağlubiyetin ardından değerlendirmede bulunan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susiç, "Zor geçeceğini tahmin ediyorduk. Bu maçta uzun zamandır oynatmadığımız oyuncularımız oynattık. Tek maç olsaydı elimizde ki en iyi kadroyu sahaya sürerdik ancak ikinci maç olduğu için biraz daha yedek kadro ile çıktık. Bizim en büyük sıkıntımız çok sakat oyuncularımız vardı, sakat oyuncuların yanında önümüzde ki Kayseri maçının öneminden dolayı bazı oyuncuları oynatmak istemedim" ifadelerini kullandı.

"Giresunspor haklı bir galibiyet aldı"

Büyük takımlara bile ilk 20 dakikada 3-0 geriye düşülmemesi gerektiğini kaydeden Susiç, "Giresunspor'u ilk önce iyi oyununda ve haklı galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum haklı bir galibiyet aldılar. Bu sahaya sürdüğüm oyunculardan daha iyi bir oyun bekliyordum. Büyük takımlara karşı bile 20. Dakika 3-0'lık bir kötü duruma düşmememiz lazım bugün maalesef biz onu yaşadık. Şansımızı ikinci maç var 2-0, 3-1 gibi bir sonuç bizim için iyi olur. Artık zor olacak ama uğraşacağız" diye konuştu.

"Vagner Love bizim için büyük bir handikap"

Love'nin eksikliğini hissettiklerini vurgulayan Susiç şunları kaydetti:

" Vagner Love, en iyi oyuncumuz, sürekli gol atan bir oyuncu bizim için tabi büyük bir handikap onun olmaması ama bugünkü sonucun onunla bir alakası yok. Evet, Giresunspor bugün bizden çok daha iyi oynadı ve haklı bir galibiyet aldı."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title