Haberler

Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk: Olumsuz Bir Tablo Yok

SÜPER Lig'de son 3 maçtan yalnız 1 puan çıkarabilen Teleset Mobilya Akhisarspor'da teknik direktör Okan Buruk, kendileri için olumsuz bir tablo olmadığını söyledi.

SÜPER Lig'de son 3 maçtan yalnız 1 puan çıkarabilen Teleset Mobilya Akhisarspor'da teknik direktör Okan Buruk, kendileri için olumsuz bir tablo olmadığını söyledi.

Ligde 3'üncü sıraya kadar tırmandıktan sonra 11'inci haftayı 17 puanla 9'uncu sırada geçen yeşil-siyahlılar, 17 Kasım Cuma günü Beşiktaş'la deplasmanda oynanacak mücadelenin hazırlıklarına başladı. Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yapılan akşam antrenmanı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Okan Buruk, ortada kötü bir tablo olmadığını belirterek gelecek hafta konuk olacakları Beşiktaş'ın zorlu bir rakip olduğuna işaret etti.

Lige iyi bir başlangıç yaptıklarına vurgu yapan Buruk, "İlk haftalara baktığımız hep ilk 3 sıranın içerisinde olduk, hatta son maçı kazansaydık ligde 2'nci sıraya yerleşecektik. Kaybettiğimiz Alanyaspor maçı puan hesaplarımızı biraz daha geriye götürdü. Ligde hedefimizin üst sıralar olması takımımız adına sevindirici. Fenerbahçe maçı ile zorlu bir fikstüre başlamıştık. Bu zaman içerisinde puan kayıpları olacaktır ve bunu da normal görmemiz gerekiyor. Hiçbir maçı kaybetmek istemeyiz ama ara sıra böyle puan kaybedeceğiz, kötü oynadığımız maçlar olacaktır" dedi.

Puan kaybedilen karşılaşmalarla ilgili sorgulamayı takım içinde yaptıklarını dile getiren Okan Buruk, "Olumsuz bir durumda değiliz. Daha iyi yerlere geleceğiz. Devre arasına kadar istediğimizin üzerinde puan toplayıp ikinci yarıya daha rahat başlamak istiyoruz" diye konuştu. Beşiktaş maçını da değerlendiren Buruk, "Çok zorlu bir maça çıkacağız. Bu mücadeleden önce pazar günü Altınordu'yla bir hazırlık maçı yapacağız. Burada oyuncularımızın son durumlarını görmek istiyoruz" diye konuştu. Akhisarspor'da sakatlığı nedeniyle 4 maçtır oynamayan Olcan'ın Beşiktaş önünde takıma dönmesi bekleniyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Okan Buruk'un açıklamaları

Akhisarspor antrenmanından görüntü

- Akhisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Okan Buruk Murat Erat Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title