Haberler

Akhisarspor, Erzincan'ı Farklı Geçti

- Akhisarspor, Erzincan'ı farklı geçti

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk :

"Son haftalarda oynamayan 10 oyuncumuzu bugün oynattık"

Anagold 24Erzicanspor Teknik Direktörü Mehmet Kaya :

"Bizim için ligde şans veremediğimiz oyuncularımızı görme açısından önemli bir maçtı ancak skor açısından ağır oldu"

MANİSA - Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Akhisarspor, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ağırladığı Anagold 24Erzicanspor'u 6-0'lık farklı skorla mağlup ederek, bir üst tura yükseldi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, kupa maçlarına önem verdiklerini ifade ederek, güzel bir skor aldıklarını söyledi. Buruk, "Özellikle böyle maçların oyuncular açısından konsantre anlamında çok zor olduğunu biliyorduk. Maçtan önceki konuşmalarımızda oyuncularımıza bu maçın önemini aktarmıştık. Son haftalarda oynamayan 10 oyuncumuzu bugün oynattık. Oynamayan oyuncularımızın fiziksel anlamda gelişimi açısından önemliydi. İyi günlerindeydiler. Oyuncularım psikolojik olarak güçlüydüler, sahada oynadıkları oyundan zevk aldıklarını gördük. Maçın başından sonuna kadar aynı konsantrasyon ile maçı götürdüklerini gördük. Güzel bir skor bizim için. Oyuncularımızın performansından son derece memnunum. Erzincanspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

24Erzincanspor cephesi

Anagold 24Erzicanspor Teknik Direktörü Mehmet Kaya, kuradan Akhisarspor çıktığında ligin flaş ekibiyle karşı karşıya geleceklerini bildiklerini ve ona göre hazırlandıklarını belirterek, skor olarak ağır bir yenilgi aldıklarını söyledi. Kaya, "Akhisarspor çok iyi bir takım. Rakibimize saygı duyuyoruz. Bizim için ligde şans veremediğimiz oyuncularımızı görme açısından önemli bir maçtı ancak skor açısından ağır oldu. Bu maç, kimlerle yola devam edeceğiz, kimlerle yolumuzu ayıracağız noktasında bize faydalı olduğunu düşünüyorum. Akhisar hakikaten oynayanı, oynamayanı ile bu yıl iyi bir takım. Bizim üzüntümüz mağlup olmak değil, ağır bir yenilgi almamızdır. İnşallah önümüzdeki hafta oynayacağımız lig maçında iyi bir skor alıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Kaya Murat Erat Okan Buruk Erzincan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title