Haberler

Akhisar Tso, Cnr Expo Fuarı'na Katılan Üyelerine Sertifika Verdi

Manisa'nın Akhisar İlçesinde Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Tso) 31 Ekim ve 3 Kasım Tarihleri Arasında İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Cnr Expo'da Gerçekleştirilen 15. Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı'na Katılan Üyelerine Katılım Belgeleri Törenle Verildi.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) 31 Ekim ve 3 Kasım tarihleri arasında İstanbul Dünya Ticaret Merkezi CNR EXPO'da gerçekleştirilen 15. Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı'na katılan üyelerine katılım belgeleri törenle verildi.

ATSO Lokali'nde yapılan törende konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, ”CNR EXPO 15. Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarına katılan üyelerimize teşekkür ediyorum. Katılan üyelerimize yönetim kurulunca aldığımız karar ile Katılım Belgesi vermek istedik bunun için bu gece toplandık. Toplantımıza geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

CNR EXPO Fuarı'na katılan İdaal Tarım Ltd. Şt., Kurtuluş Yağ A.Ş., Göksel Zeytincilik Ltd. Aydar Zeytincilik Ltd. ve Metin Eser'e Katılım Belgelerini ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu verdi.

(BG-ÖA)

26.12.2007 16:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title