Haberler

Akhisar Orman İşletme Müdürü Başlı'ya Veda Gecesi

Manisa'nın Akhisar İlçesinde 11 Yıldır Orman İşletme Müdürlüğü Görevini Yürüten ve İzmir Orman İşletme Müdürlüğü'ne Tayini Çıkan Ali Osman Başlı'ya Veda Yemeği Düzenlendi.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 11 yıldır Orman İşletme Müdürlüğü görevini yürüten ve İzmir Orman İşletme Müdürlüğü'ne tayini çıkan Ali Osman Başlı'ya veda yemeği düzenlendi.

OPET Manzara Restaurant'ta düzenlenen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı gecede Ali Osman Başlı'ya Akhisar'ı simgeleyen Zeytinyağı şişesinden oluşan plaket verdi. Başlı'ya yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Hızlı, "Yaklaşık 4 yıldır birlikte çalıştığımız ve performansı ile bizlere örnek olan arkadaşımız Ali Osman Başlı'ya yeni görevinden sonsuz başarılar diliyorum" dedi.

Son seçimlerden bu yana belediye başkanı Salih Hızlı ile birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Ali Osman Başlı da, "Bugüne kadar ki çalışmalarımızda hep birlikte, ortak akılla bilinç seviyemizi bugünlere taşıdık ve güzel eserler meydana getirdik. Burada çalışma arkadaşlarıma bana bu geceyi düzenledikleri için teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Geceye Tapu Kadastro Müdürü Selahattin Karaca, İlçe Tarım Müdürü Bedri Türk, Akhisar Orman İşletme Müdürü Musa Karausta, Ziraat Odası Başkanı Naci Özkara, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Süleymanlı Belediye Başkanı Hasan Paşalı, Akhisar S.S. Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Genli, Akhisar Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Hasan Kirazoğlu ve basın mensupları katıldı.

(BG-MY-ÖA) 04.03.2008 17:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title