Haberler

Akhisar'da Öğrencilere Tabletleri Dağıtıldı

Eğitimde Fırsatları Arttırma Teknoloji İyileştirme Harekete (FATİH) Projesi adı altında lise ve denge okulları için dağıtılacak tabletler bugün Akhisar Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluştu.

Eğitimde Fırsatları Arttırma Teknoloji İyileştirme Harekete (FATİH) Projesi adı altında lise ve denge okulları için dağıtılacak tabletler bugün Akhisar Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluştu. Anadolu lisesinde öğrenim gören 176 öğrenciye Akhisar Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi'nde düzenlenen tören ile tabletler öğrencilere dağıtıldı.

Fatih projesi kapsamında Akhisar'da 2012-2013 öğretim yılında 830 tablet dağıtılırken, Akhisar Anadolu Lisesi dersliklerine 26 akıllı tahtanın kurulumu yapıldı. Öğretmenler için de 44 tablet bilgisayarın dağıtımının yapıldığı bildirildi. Bugün itibari ile 176 adet tablet bilgisayar öğrencilerin kullanımına sunuldu. 7 ay içerisinde tüm liseler 18 ay içerisinde de tüm ortaokullarda projenin tamamlanacağı belirtildi.

Öğrencilere tablet bilgisayarları AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, kaymakam Kaan Peker ve Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı tarafından verildi. Ayrıca Akhisar Anadolu Lisesi öğrencilerinden Hazal Akagündüz de okuduğu şiirle törene renk kattı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akhisar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title